Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καταργεί όλες τις μετακινήσεις οπαδών ο Βασιλειάδης

Καταργεί όλες τις μετακινήσεις οπαδών ο Βασιλειάδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2017 14:34
Τέλος στις μετακινήσεις οπαδών ετοιμάζεται να βάλει ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Την απόφαση να βάλει τέλος στις μετακινήσεις οπαδών πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός αθλητισμού χρησιμοποίησε τον τελικό του Βόλου ως test event, ωστόσο τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έδειξαν για πολλοστή φορά πως στην Ελλάδα δεν μπορούν να συνυπάρξουν με ασφάλεια οπαδοί δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση.

«Βάζω οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου. Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση για να ξαναρχίσουν υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις, εγώ βάζω και τέλος στη συζήτηση αυτή. Οι μετακινήσεις οπαδών θα απαγορευτούν δια νόμου» δήλωσε στο Real.gr ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. «Πρέπει να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις στις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια. Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις. Θα γίνει …σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων», ανέφερε στο Real.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν αντίθετος στην διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, αλλά τελικά πείστηκε να συναινέσει για την διεξαγωγή του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.