Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έπεσε η ποινή του Ολυμπιακού: Μία αγωνιστική και 95.000 ευρώ!

Έπεσε η ποινή του Ολυμπιακού: Μία αγωνιστική και 95.000 ευρώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2017 14:24
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ σε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 95.000 ευρώ.

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αρχικά ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ, ωστόσο μετά την έφεση που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», η ποινή έπεσε σε μία αγωνιστική χωρίς κόσμο και πρόστιμο 95.000 ευρώ.

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απαλλάξει τους «ερυθρόλευκους» για την επίθεση στον βοηθό παρατηρητή Λασκαράκη και δεν δέχτηκε την κατάθεσή του πως υπήρξε άσκηση βίας σε βάρος του.

Παράλληλα, δέχτηκε πως υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια, αλλά αν και πρωτοδίκως οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί γι’ αυτά με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 120.000 ευρώ, τελικά τους επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο 95.000 ευρώ. Όσο για τη μία αγωνιστική της ποινής που απέμεινε, αυτή επιβλήθηκε για την απώθηση του διαιτητή Παπαπέτρου και την παρεμπόδισή του να μπει στα αποδυτήρια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.