Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΕΠΟ: «Ο τελικός θα γίνει και θα γράψει ιστορία»!

ΕΠΟ: «Ο τελικός θα γίνει και θα γράψει ιστορία»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2017 01:17
Τη στιγμή που ο τελικός του Κυπέλλου είναι έτοιμος να αναβληθεί, η ΕΠΟ με ανακοίνωση της αναφέρει πως μέσα στην ημέρα όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα και τονίζει ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία!

Παρότι θεωρείται ειλημμένη απόφαση για αναβολή του τελικού Κυπέλλου από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και κάνει λόγο για τελικό που θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αφορά τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενώ εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση.

Η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, είναι ένα ζήτημα που δεν απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Παράλληλα, προσθέτει ότι όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα (5/5).

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί πως έχουν ήδη μοιραστεί τα εισιτήρια, χωρίς να υπάρχει αρίθμηση πάνω. Δεν αναγράφεται ούτε θέση, ούτε σειρά, παρά μόνο το διάζωμα και η τιμή. Το πώς λοιπόν θα γίνει αρίθμηση καθισμάτων για εισιτήρια που δεν έχουν αριθμούς είναι ένα εύλογο ερώτημα.

Την ίδια ώρα, τόσο η ΑΕΚ, όσο κι ο ΠΑΟΚ πιέζουν από την πλευρά τους να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας το Σάββατο (6/5).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα παρακάτω.

Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.