Κατάθεση-φωτιά Λασκαράκη: «Μου επιτέθηκαν και με κλώτσησαν άνθρωποι του Ολυμπιακού»!

Κατάθεση-φωτιά Λασκαράκη: «Μου επιτέθηκαν και με κλώτσησαν άνθρωποι του Ολυμπιακού»!Κατάθεση... φωτιά από τον β' παρατηρητή του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ! Ο Περικλής Λασκαράκης κατέθεσε πως δέχθηκε επίθεση και κλωτσιές από ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Τρομερές καταγγελίες από τον Περικλή Λασκαράκη, ο οποίος ήταν β' παρατηρητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κλήθηκε ως μάρτυρας για τα επεισόδια που υπήρξαν μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο και ανέφερε ότι άνθρωποι των Πειραιωτών του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, ενώ υπήρξε και λεκτική βία.

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ η προθεσμία για τα υπομνήματα είναι μέχρι τη Δευτέρα (24/4) στις 11.

H κατάθεση του β' παρατηρητή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης", Περικλή Λασκαράκη:

«Στο ημίχρονο του αγώνα, βρισκόμουν στον χώρο μετά τη φυσούνα, και εφόσον εισήλθαν διαιτητές και παράγοντες στα αποδυτήρια, ζήτησα να είναι ανοικτές οι πόρτες που ήταν εκεί. Η μία πόρτα ήταν κλειστή, ζήτησα από σεκιούριτι να την ανοίξει, μου είπε ότι ήταν κλειδωμένη από μέσα. Χτύπησε και ο αστυνομικός την πόρτα, κάποια στιγμή άνοιξε και βγαίνουν άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι μου επιτέθηκαν.

Άρχισαν να με σπρώχνουν, υπήρχαν αστυνομικοί εκεί, δέκα τον αριθμό. Μου επιτέθηκαν, άρχισαν να με σπρώχνουν, να με βρίζουν, να με απειλούν. Μαλ..., παλιοπούσ..., καραγκιόζη, ήρθες εδώ να μας γαμ..., τσουτσέκι του Μπέου, είσαι στημένος.

Ένιωσα σοκ, ακόμη νιώθω. Έφαγα 2-3 κλωτσιές. Μου τραβούσαν την γραβάτα, η αστυνομία με πήρε και με οδήγησε στο γραφείο μου. Από μόνος μου δεν μπορούσα να λειτουργήσω κανονικά. Παρόντες ήταν ο παρατηρητής και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και ο παρατηρητής των τηλεοπτικών. Ήταν άτομα της γηπεδούχου ομάδας, πολλοί φορούσαν κόκκινες φόρμες. Για το τέλος του αγώνα, εισήλθαν στην φυσούνα οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές και οι αποστολές, οι παίκτες του πάγκου. Εισερχόμενοι οι παίκτες και οι παράγοντες, τους ακολουθήσαμε εγώ και οι υπόλοιποι παρατηρητές και ο γιατρός. Ο γιατρός ανησυχούσε για την ερυθρότητα του σώματος μου.

Μπαίνοντας μέσα στη φυσούνα βλέπω μια εκτεταμένη συμπλοκή. Αμέσως μετά τη φυσούνα, στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, δεν είδα διαιτητές, δεν είδα ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας. Είδα ΜΑΤ, είδα από την δεξιά πλευρά 2-3 άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ που δεχόντουσαν επίθεση από άτομα που δεν μπορώ να αναγνωρίσω. Υπήρχαν πάνω από 30 άτομα εκεί μέσα.

Οι αστυνομικοί απώθησαν αυτούς που επιτέθηκαν στους παίκτες της ΑΕΚ. Τρέξαμε φοβισμένοι και πηγαίνοντας εκεί είδαμε ότι 1-2 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τα ΜΑΤ που μέχρι τότε είχαν ρόλο διαχωριστικό. Επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στους ανθρώπους αυτούς και τους περιόρισαν στην γωνία. Δεν είδα παίκτες του Ολυμπιακού. Ο παρατηρητής των τηλεοπτικών μου είπε ότι στον χώρο ήταν ο Μποτία και τον διευκόλυνε αυτός να πάει στα αποδυτήρια.

Μετά μπήκα γραφείο παρατηρητών και έμεινα μέχρι να φύγω. Όταν εισήλθα στην φυσούνα, οι διαιτητές δεν ήταν εκεί, προφανώς είχαν ήδη εισέλθει μέσα. Για επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια, δεν μπορώ να καταθέσω, δεν ήμουν παρών
».

Σε ερώτηση του κ. Μπίρδα (νομικός εκπρόσωπος ΠΑΟΚ) για το πόσοι ήταν κι αν του επιτέθηκαν όλοι, απάντησε ο κ. Λασκαράκης: «Δεν κράτησα ημερολόγιο της επίθεσης, με έβριζαν με έσπρωχναν, έφαγα κλωτσιές, Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι υπέστην. Τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα για την σωματική μου ακεραιότητα. αν δεν ήταν οι αστυνομικοί, δεν ξέρω που θα βρισκόμουν.

Παρών ήταν και ο παρατηρητής αγώνα και ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών, Μίλτος Καλόγηρος, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ δεν θυμάμαι το όνομα του, δεν ξέρω αν ήταν και ο γιατρός της ΕΠΟ που μάλιστα μετά με ρώτησε για την υγεία μου. Ο κ. Δημητριάδης με επισκέφτηκε στο γραφείο των παρατηρητών και με ρώτησα αν είμαι καλά
».

Ενώ σχετικά με τον λόγο της επίθεσης, είπε: «Δεν έχω προηγούμενο με Ολυμπιακό, Είμαι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, έχω οριστεί και σε άλλους δύο αγώνες του Ολυμπιακού. Σε καμία περίπτωση δεν είχα προηγούμενα ή πρόβλημα με γηπεδούχο. Πιθανολογώ ότι δέχθηκαν την επίθεση επειδή ζήτησα να ανοίξει η πόρτα για να έχω τον έλεγχο έξωθεν των αποδυτηρίων των διαιτητών».

Διαβάστε τον διάλογο που ακολούθησε:

Μπίρδας: «Δηλαδή ήρθαν από τα αποδυτήρια των διαιτητών»;

Λασκαράκης: "Ναι, υπήρχε ο αστυνομικός διευθυντής εκεί".

Δημακόπουλος (δικηγόρος ΠΑΕ Ολυμπιακός): "Τα είδε δηλαδή;"

Λασκαράκης: "Ναι".

Δημακόπουλος: "Πουθενά στην έκθεση της ΔΕΑΒ δεν λέει ότι σας χτύπησαν και από όσα λέτε για επίθεση. Σταματάει στις ύβρεις, γιατί δεν τα έγραψε;".

Λασκαράκης: "Δεν μπορώ να γνωρίζω".

Δημακόπουλος: "Ο παρατηρητής, πλην του ρήμα "εξύβριση" χωρίς να λέει τις φράσεις και τον απώθησαν, δεν κάνει την περιγραφή που κάνατε εσείς. Γιατί;"

Λασκαράκης: "Ο παρατηρητής ήταν παρών, ήταν δίπλα μου. Αν θέλετε να σας πω και τι ειπώθηκε μεταξύ μας. Του είπα: "είδες τι συνέβη". Μου λέει: "ναι". Του λέω: "θα τα γράψεις όλα". Μου λέει: "ναι".
Δημακόπουλος: "Συνομιλούσατε με παράγοντες του Ολυμπιακού;"

Λασκαράκης: "Η δική μου συμπεριφορά ήταν ευγενέστατη. από κάποιους από αυτούς δεν δέχθηκα ανάλογη συμπεριφορά".

Δημακόπουλος: "Αυτοί που εξαιρείτε, τι σας έκαναν;"

Λασκαράκης: "Μου έλεγαν ότι είμαι στημένος και τσιράκι του Μπέου".

Λίβας (νομικός ΠΑΕ Ολυμπιακός): "Το περιστατικό της επίθεσης πότε έγινε;"

Λασκαράκης: "Έγινε στον προθάλαμο, μπροστά από δύο πόρτες, η μία οδηγεί στα αποδυτήρια διαιτητών και η άλλη στα αποδυτήρια των παραγόντων".

Λίβας: "H επίθεση πότε έγινε;"

Λασκαράκης: "Όση ώρα πέρασε από το να ζητήσω να ανοίξει η πόρτα. 2-3 λεπτά, δεν ξέρω να σας πω. 1-4 λεπτά..."

Λίβας: "Στο τέλος μας είπατε ότι δεν υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού στα επεισόδια".

Λασκαράκης: "Σας είπα ότι είδα τη φασαρία και έτρεξα να γλιτώσω για την ζωή μου. Ο παρατηρητής των τηλεοπτικών μου είπε ότι ήταν τον Μποτία. Είδα ανθρώπους της ΑΕΚ να τους σπρώχνουν".

Λίβας: "Κύριε πρόεδρε, η ΑΕΚ δεν έχει κανένα παράπονο για την φιλοξενία".

Λίβας: "Πότε φύγατε από το γήπεδο;".

Λασκαράκης: "Τα μεσάνυχτα, συνοδεία αστυνομικών που με πήγαν από το γήπεδο μέχρι το αυτοκίνητο μου. Φυσικά και φοβόμουν όταν έφυγα, τρομοκρατημένος ήμουν, και ακόμη είμαι. Τι λέτε, να αισθανόμουν Σούπερμαν;".

Βρέντζος: «Δεν υπήρχε εξύβριση ή απώθηση προς τον Λασκαράκη»


Κατάθεση-φωτιά Λασκαράκη: «Μου επιτέθηκαν και με κλώτσησαν άνθρωποι του Ολυμπιακού»!Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, υποστήριξε στην κατάθεση του ότι δεν υπήρχε εξύβριση ή απώθηση προς τον βοηθό παρατηρητή Περικλή Λασκαράκη. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν είδαμε κανέναν τραυματισμό αστυνομικού. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αντεγκλήσεις και σπρωξίματα παραγόντων και ποδοσφαιριστών με δυνάμεις ΜΑΤ που είχαν γκλομπ και να τραυματιστούν αστυνομικοί.

Κινήθηκαν και προσπάθησαν να εισέλθουν από την είσοδο των VIP, έφτασαν μέχρι εκεί. Αυτός ο χώρος δεν έχει καμία σχέση με τα αποδυτήρια. Ήταν εκτός γηπέδου αυτοί οι οπαδοί. Οι φίλαθλοι έφτασαν μέχρι την είσοδο των VIP, ούτε καν στο προαύλιο των αποδυτηρίων.

Δεν υπήρχε εξύβριση ή απώθηση προς τον βοηθό παρατηρητή Περικλή Λασκαράκη. Ήμουν παρών. Δημιουργήθηκαν κάποιες αντεγκλήσεις και ζητήσαμε προς τους παρατηρητές να βοηθήσουν να μπουν οι παράγοντες των ομάδων στα αποδυτήρια και να υπάρξει ηρεμία. Συζητήσαμε με παρατηρητές, δεν εξέφρασαν κάποιο παράπονο για κάποιο περιστατικό που να τους εμπόδισε.

Αν εξαιρέσουμε το περιστατικό της έντασης με τα ΜΑΤ που δεν καταλαβαίναμε ποια ήταν η σκοπιμότητα της χρήσης βίας από τα ΜΑΤ που κράτησε λίγα λεπτά, ήταν ένα ντέρμπι που κύλησε ομαλά. Το σύνολο των παραγόντων και ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ δεν εξέφρασαν κανένα παράπονο και δεν είχαν πρόβλημα.

Τα περιστατικά που συζητάμε ήταν περιστατικά που μπορούν να δημιουργηθούν ανάμεσα σε παράγοντες ομάδων, όταν υπάρχουν εντάσεις. Ο αγώνας κύλησε σε ομαλά πλαίσια, κανένας από τους αξιωματούχους δεν εξέφρασαν παράπονα και δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει δημιουργηθεί μια εικόνα ότι έγιναν φοβερά πράγματα.

Για το περιστατικό με τους διαιτητές, μιλάμε για συσσώρευση ατόμων σε μικρό χώρο και υπάρχουν διαμαρτυρίες παραγόντων. Αρνούμαστε ότι τον εμπόδισαν να μπει μέσα στα αποδυτήρια, ο,τι έγινε, έγινε μέσα στον συνωστισμό. Για τον παρατηρητή δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος του Ολυμπιακού να τον απώθησε ή να τον απείλησε. Υπήρχε ένταση από παράγοντες των ομάδων και οι παράγοντες του Ολυμπιακού του ζητήσαμε να βοηθήσει να μπουν χωρίς πρόβλημα οι παράγοντες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια
», απαντά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Καραπαπάς: «Οι μάσκες έπεσαν με το φερέφωνο του Μπέου»


Ως σκάνδαλο χαρακτήρισε την ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος εξέφρασε τη θέση του συλλόγου μετά την εκδίκαση της υπόθεσης:

«Σήμερα οι μάσκες έπεσαν. Ήρθε εδώ το φερέφωνο του Μπέου να πει ακριβώς τα ίδια που είπε και ο Μπέος στα ραδιόφωνα και τα οποία ήταν πενήντα άτομα εκεί και δεν τα είδε κανείς. Μόνο εκείνος τα είδε. Μετά από όλα αυτά και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών να φάμε για εμάς θα είναι μεγάλο σκάνδαλο. Δεν υπάρχει τίποτα».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.086.7517.001.402.30114.83
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
1.382.6010.502.601.30
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
4.601.922.2016.00

Σχολιασμός

12 σχόλια:

στις 21/04/2017 16:51
Βρεντζο μαλακα

μαζί σου σπάμε πλάκα

στις 21/04/2017 17:38
Μαρινάκης ...μπεος...καραπαπας...και η 3 χοντρή και η 3 απατεονες και η3 ολυμπιακή και η 3 πρωιν κολλητή ...πες μου για το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι ;;;που λέει και ο λαός

[+]  ciupi στις 21/04/2017 17:41

στις 21/04/2017 20:53
Οχι οχι οι "επιστημονες" του ωλιμπιμπιακου δεν κανουν τετοια πραγματα

στις 21/04/2017 23:36
Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Το μοναστήρι με αρχηγό τον ηγουμενο παπαροσαββα θα δείτε κάτι ευχελαια πού θα κάνει όταν θα χάνει. Θα γυρίσουμε στις εποχές των επιστημόνων που κυνηγούσαν τούς παίκτες του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

στις 22/04/2017 14:08
Ψέμματα λέει ! Θέλει να καταστρέψει τον επιτυχημένο εφοπλιστή.

στις 22/04/2017 20:18
Μπίρδας: «Δηλαδή ήρθαν από τα αποδυτήρια των διαιτητών»;

Λασκαράκης: "Ναι, υπήρχε ο αστυνομικός διευθυντής εκεί".

Δημακόπουλος (δικηγόρος ΠΑΕ Ολυμπιακός): "Τα είδε δηλαδή;"

Λασκαράκης: "Ναι".

Δημακόπουλος: "Πουθενά στην έκθεση της ΔΕΑΒ δεν λέει ότι σας χτύπησαν και από όσα λέτε για επίθεση. Σταματάει στις ύβρεις, γιατί δεν τα έγραψε;".

Λασκαράκης: "Δεν μπορώ να γνωρίζω".

στις 22/04/2017 20:25
Tιποτα δεν εχει γινει..Προβοκατσια και στημενο σκηνικο μηπως παει στο -3 ο ΟΣΦΠ και παρει πρωταθλημα ο Σαββιδης...Αλλα ακομα και ετσι γιατι γινεται λογος για -6 δεν καταλαβαινω???-3 περυσι Ο ΠΑΟ για την είσοδο οπαδών στην Λεωφόρο που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μελών της αποστολής του Ολυμπιακού όσο και του Κασάμι. Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας (1-0 κέρδισε ο Δικέφαλος), ξεκινήσαμε με... ψάρια στον πάγκο των φιλοξενούμενων, φωτοβολίδες, αντικείμενα, διακοπές και άλλες ομορφίες που είχαν ως αποτέλεσμα τη βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ.-6 γιατι ρε μαγκες??Επειδη βολευει τον Ιβαν για να παρει πρωταθλημα??χαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχα Ασε που ειναι καταφανες οτι δεν υπαρχει τιποτα και ειναι στημενο προβοκατορικα με πληρωμενους Λασκαρακηδες....χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχχαχαχα αρε πουτανες πως τα κανατε ετσι παλι Σαββιδης και Κυβερνηση να ασχολειται ο κοσμακης με αρχιδιες για να περασουνε τα μετρα απο την βουλη...ΣΥΡΙΖΑ φιλοι παο

στις 22/04/2017 20:25
ΣΥΡΙΖΑ φιλοι παοκτζηδες και αεκτζηδες ξαναψηφιστε τους,οσο θα κοβουν συνταξεις απο τις γιαγιαδες και παππουδες σας για ξεκαρφωμα μπορει να παρετε κανενα κυπελακι δωρο απο την Κυβερνηση Συριζα χαχαχαχχαχαχα

Δεν υπαρχει σωτηρια

στις 22/04/2017 20:31
Μονο αν βγει χουντα και πεσουν οι φορολογικοι συντελεστες ,θα ξαναδουμε προκοπη σε αυτον τον τοπο..ΤΕΛΟΣ

στις 22/04/2017 21:57
στημενο απο ρεαλ μαδριτης ... ρωτηστε και τον geniusmsn αν 8ελετε .. εχει πληροφοριες απο μεσα

στις 23/04/2017 16:36
Ρε trelobarman ειλικρινα κακως που το εστιασα σαν προβοκατσια...Οτι και να εχει γινει ρε παιδια, πρεπει να καταλαβουμε ξεχωρα τα οπαδικα, και τον χαβαλε που κανουμε μεταξυ μας Ολυμπιακοι -Αεκτζηδες-Παοκτζηδες ,οτι αυτα τα γεγονοτα Που καταγραφω παραπανω σαν (beavis) διακοπη του προπερσινου ματς στην λεωφορο,τα ψαρια στην τουμπα και ιδιαιτερα το συγκεκριμενο στο Καραισκακη εκτελεστηκαν σε περιοδους πριν υπογραφουν οι νεες δοσεις και τις τρεις φορες...Και ολος ο ντουνιας επειδη ασχολειται με μπαλιτσα καταπιανεται με μαλακιες και περνανε τα μετρα απο την βουλη με μοναδικους θεατες τους υπεργηρους Ελληνες που βλεπουν για αλλη μια φορα να μειωνονται τα εισοδηματα τους και οι συνταξεις τους...Αν θεωρησουμε οτι ειναι συμπτωματικα τοτε εχουμε χασει το παιχνιδι...Ειναι ενα εργο που εχουμε ξαναδει δεκαετιες παλαιοτερα και επαναλαμβανεται μεχρι και σημερα ...Και ακομα ο Νεοελληνας τσιμπαει το δολωμα...Οχι δεν αναφερομαι για Χ.Α αλλα για κανονικη χουντα να κατεβουν αρματα....Δεν βαριεσαι

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: