Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Γιουνάιτεντ-Θέλτα και Λιόν-Άγιαξ στους «4»

Γιουρόπα Λιγκ: Γιουνάιτεντ-Θέλτα και Λιόν-Άγιαξ στους «4»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2017 14:33
Θέλτα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ-Λιόν είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε στην κλήρωση της Παρασκευής (21/4).

Το εμπόδιο της ισπανικής Θέλτα θα κληθεί να ξεπεράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να βρεθεί στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η ισπανική ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διαβόλους», που εκτός από το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, διεκδικούν να μπουν στο κλειστό κλαμπ ομάδων που έχουν κατακτήσει όλα τα ευρωπαϊκά τρόπαια (Γιουβέντους, Άγιαξ, Μπάγερν, Τσέλσι),

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Λιόν, που χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί εις βάρος της Μπεσίκτας, έπεσε πάνω στην νεανική ομάδα του Άγιαξ, με τον «Αίαντα» να βρίσκεται στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από το 1997.

Τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν στις 4 Μαΐου σε «Άμστερνταμ Αρίνα» και «Μπαλαϊδος» και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (11 Μαΐου) σε «Σταντ Ντε Λυμιέρ» και «Όλντ Τράφορτ». Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Φρεντς Αρίνα της Στοκχόλμης.

Τα ζευγάρια:


Άγιαξ – Λιόν

Θέλτα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.