Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κερδοσκοπία πίσω από την επίθεση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ

Κερδοσκοπία πίσω από την επίθεση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2017 15:23
Η κερδοσκοπία ήταν το κίνητρο της επίθεσης που δέχθηκε το λεωφορείο της Ντόρτμουντ στις 11 Απριλίου, όπως προκύπτει μετά τη σημερινή σύλληψη ενός 28χρονου υπόπτου για την επίθεση.

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας στην επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν τον αγώνα με την Μονακό για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, αναφέρεται ότι συνελήφθη ένας ύποπτος για το περιστατικό και ήδη του αποδόθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση έκρηξης βομβιστικού μηχανισμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον 28χρονο Γερμανορώσο ονόματι Σεργκέι Β..

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία θεωρεί ότι ο ύποπτος ήλπιζε σε κέρδη από την πτώση της μετοχής της Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που οι παίκτες της ομάδας τραυματίζονταν ή έχαναν τη ζωή τους. Ο φερόμενος ως δράστης έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα και είχε οπτική επαφή με το σημείο της τριπλής βομβιστικής επίθεσης στο λεωφορείο που την μετέφερε στο «Βεστφάλεν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.