Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωντανή για τετράδα η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωντανή για τετράδα η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2017 00:23
Με γκολ των «φευγάτων» Σάντσες (42’) και Οζίλ (71’) η Άρσεναλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μίντλεσμπρο και έμεινε ζωντανή στη μάχη της τετράδας, εν αντιθέσει με τη Μπόρο που είναι πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Μια εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (3-0) η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την Μίντλεσμπρο στο «Ριβερσάιντ» και έμεινε ζωντανή για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 57 βαθμούς και βρίσκονται στο -3 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στο -7 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Παράλληλα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται στο -9 από την 3η Λίβερπουλ, η οποία έχει δύο παιχνίδια περισσότερα.

Οι «κανονιέρηδες» δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στο 42’ χάρη σε υπέροχο χτύπημα φάουλ του Αλέξις Σάντσες. Η Μίντλεσμπρο ισοφάρισε στο 50’ με τον Νεγρέδο, ενώ στο 61’ είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Αγιάλα, όμως ο Τσεχ κράτησε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Οζιλ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Γκούζαν όμως στο 71’ ο Γερμανός πήρε το… αίμα του πίσω, σκοράροντας από κοντά, έπειτα από πάσα του Ζιρού με το στήθος. Η Μίντλεσμπρο προσπάθησε να απαντήσει και στο 87’ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, όμως ο Τσεχ απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Γκίμπσον, κρατώντας το 2-1 ως το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.