Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τέρι

Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2017 23:41
Την απόφαση να αποχωρήσει από την Τσέλσι, μετά από 22 χρόνια στον σύλλογο, ανακοίνωσε ο Τζον Τέρι.

Υποστολή σημαίας στην Τσέλσι! Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του Φρανκ Λάμπαρντ, οι «μπλε» ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν μεγάλο θρύλο του συλλόγου, αφού ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους Λονδρέζους στο φινάλε της σεζόν.

Ο 36χρονος έκανε ντεμπούτο με τη μπλε φανέλα το 1998 και μέχρι σήμερα μετράει 713 συμμετοχές – 578 ως αρχηγός- όντας τρίτος σε ρεκόρ συμμετοχών στον σύλλογο. Παράλληλα, είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα στο σύλλογο (66 γκολ), έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ, δύο Σούπερ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν θα κρεμάσει ακόμα τα παπούτσια του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει κάποιον τίτλο στην τελευταία του σεζόν με τους «μπλε».

Η δήλωση του Τζον Τέρι:


«Μετά από 22 χρόνια υπάρχουν πάρα πολλά να πω και εξίσου πολλά άτομα για να ευχαριστήσω σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Από τους προπονητές, του συμπαίκτες, το προσωπικό, τον κόσμο που με στήριζε πάντα με την πάροδο των χρόνων, δεν μπορώ να πω πόσο ευγνώμων σας είμαι... Θα αποφασίσω για το μέλλον μου εν ευθέτω χρόνω. Για την ώρα αποκλειστικός στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία φέτος.

Ο σύλλογος κι εγώ είχαμε πάντα εξαιρετική σχέση, η οποία θα συνεχιστεί και μετά την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Είχαμε κάποιες θετικές συζητήσεις, αλλά μετά από προσεκτική σκέψη αποφάσισα πως είναι η καταλληλότερη στιγμή να φύγω. Πάντα σκόπευα να φύγω την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό τρόπο, και ελπίζω πως στο τέλος της περιόδου θα είναι η σωστή στιγμή τόσο για μένα όσο και τον σύλλογο.

Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω ακόμη πολλά στο χορτάρι, όμως καταλαβαίνω πως οι ευκαιρίες μου θα είναι περιορισμένες. Θέλω να συνεχίσω να παίζω και γι' αυτό θα ψάξω για μια νέα δοκιμασία. Φυσικά θα είμαι “μπλε” για πάντα και θέλω διακαώς στην τελευταία μου σεζόν να πάρουμε και μια κούπα.

Βεβαίως, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πως αισθάνομαι για τον σύλλογο και τον απίστευτο κόσμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες από τα βάθη της καρδιάς μου για την απίστευτη στήριξη που μου δείξατε όλα τα χρόνια. Σημαίνετε τα πάντα για μένα και κάθε τρόπαιο που κατακτήσαμε κατά το διάστημα που αγωνίζομαι εδώ, το κερδίσαμε όλοι μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το απίστευτο ταξίδι που είχαμε. Σας ευχαριστώ για όλα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.