Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 34 χρόνια η Μπράιτον! (vid)

Στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 34 χρόνια η Μπράιτον! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2017 00:05
Στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια επέστρεψε η Μπράιτον. Οι «γλάροι» κέρδισαν με 2-1 τη Γουίγκαν και εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ιστορικές στιγμές για την Μπράιτον, καθώς οι πρωτοπόροι της Τσάμπιονσιπ εξασφάλισαν και μαθηματικά μια από τις πρώτες δύο θέσεις της κατηγορίας, επιστρέφοντας στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 34 χρόνια.

Η νίκη των «γλάρων» με 2-1 επί της Γουίγκαν, καθώς και η ισοπαλία της Χάντερσφιλντ με την Ντέρμπι (1-1), επέτρεψαν στην ομάδα του Κρις Χιούτον να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου τη σεζόν 1982-83.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν η αγγλική ομάδα είχε χάσει την άνοδο την τελευταία αγωνιστική μετά την ισοπαλία απέναντι στην Μίντλεσμπρο (1-1), βλέποντας την τελευταία να παίρνει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία.

Μάλιστα, η Μπράιτον χρειάζεται ακόμα τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει και τον τίτλο του πρωταθλήματος, όντας αυτή τη στιγμή στο +7 από την Νιούκαστλ, που ακόμα δεν έχει «σφραγίσει» το εισιτήριο για την άνοδο.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.