Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Ιγκουαΐν «καθάρισε» τη Νάπολι

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Ιγκουαΐν «καθάρισε» τη Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2017 00:58
Ο Ιγκουαΐν πέτυχε δύο γκολ στο «Σαν Πάολο» και η Γιουβέντους είναι για 3η σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου παρά την ήττα με 3-2 από τη Νάπολι.

Δύο χρόνια μετά, Γιουβέντους και Λάτσιο θα αναμετρηθούν ξανά στον τελικό του Κυπέλλου. Η «Γηραιά Κυρία» ηττήθηκε με 3-2 από την Νάπολι, ωστόσο το 3-1 του πρώτου αγώνα και τα δύο γκολ του Ιγκουαΐν στο «Σαν Πάολο» της έδωσαν το εισιτήριο για τον 3ο σερί τελικό.

Πριν λίγες μέρες στο 1-1 του πρωταθλήματος, ο Αργεντινός αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της Νάπολι, ακούγοντας αρνητικά σχόλια για τα κιλά του. Τρεις μέρες μετά, ο «Πιπίτα» πλήγωσε την πρώην ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ στο 32’ με εξαιρετικό μακρινό τελείωμα.

Η Νάπολι απάντησε στο 53’ με ωραίο πλασέ του Χάμσικ, όμως στο 58’ ο Ιγκουαΐν «χτύπησε» ξανά, «γράφοντας» το 2-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι «παρτενοπέι» δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς σε έξι λεπτά με τους Μέρτενς (61’) και Ινσίνιε (67’). Ωστόσο το τελικό 3-2 δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει το εισιτήριο με την Γιουβέντους να παίρνει την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-4.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.