Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα και 5η θέση για Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα και 5η θέση για Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2017 18:02
Με πρωταγωνιστή τον Γιουνές (δύο γκολ) η Ξάνθη κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια και ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Την πρώτη της νίκη μετά από ένα μήνα πήρε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στα Πηγάδια. Μ’ αυτό το τρίποντο οι Ακρίτες ανέβηκαν στην 5η θέση με 44 βαθμούς, έναν πάνω από την ΑΕΚ, που κοντράρεται αύριο (6/4) με τον Πλατανιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Ξάνθη, αφού μόλις στο 3’, ο Πιτσέλι έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και έδωσε στον Βασιλακάκη, εκείνος γύρισε στον επερχόμενο Γιουνές και ο φορ των γηπεδούχων «έγραψε» το 1-0 με ωραίο πλασέ.

Πέντε λεπτά μετά το γκολ, η Ξάνθη «άγγιξε» ένα δεύτερο τέρμα, με τον Κυριακίδη να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Γουάλας από το ύψος της περιοχής. Η πρώτη καλή φάση για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 15’με σουτ του Πάουλο, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ίδια κατάληξη είχε και το απευθείας φάουλ του Γιουνές στο 32’, ενώ δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-1. Μετά από γύρισμα του Ρόσα, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το πλασέ του Πάουλο και εν συνεχεία ο Φλίσκας έδιωξε σε κόρνερ προ του Μαρκόβσκι, κρατώντας το μηδέν.

Το 1-1 δεν έγινε και στο 37’ η Ξάνθη πέτυχε δεύτερο γκολ με εύστοχο πέναλτι του Γιουνές, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Παπάζογλου. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Τυνήσιος θα μπορούσε να ολοκληρώσει το χατ-τρικ, όμως το μακρινό σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στα δοκάρια στο 58’ με προσπάθεια του Παπαγεωργίου, όμως στο επόμενο λεπτό η Ξάνθη έφτασε σε τρίτο τέρμα. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Λουσέρο έδωσε στον Γιουνές, αυτός νικήθηκε από τον Κυριακίδη, αλλά ο επερχόμενος Βασιλακάκης έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με το 3-0 να μένει ως το φινάλε και τους Ακρίτες να επιστρέφουν στις νίκες μετά τις 5 Μαρτίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.