Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» στο φινάλε η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» στο φινάλε η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2017 19:13
Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Αλαβές, όμως με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (85’ Ίσκο, 88’ Νάτσο) πήρε τη νίκη με 3-0 στο «Μπερναμπέου» και ξέφυγε με +5 από την Μπαρτσελόνα. Οφσάιντ το πρώτο γκολ της βασίλισσας (31' Μπενζεμά).

Την 4η σερί νίκη της πήρε η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Αλαβές στο «Μπερναμπέου». Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εξαιρετικά και είχαν φάσεις για να φέρουν το σκορ στα ίσια, όμως δύο γκολ των γηπεδούχων στο φινάλε επέτρεψαν στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να «καθαρίσει» τη νίκη και να ξεφύγει με +5 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε «στραβά» για την Ρεάλ αφού στο 10ο λεπτό ο Βαράν ένιωσε ενοχλήσεις και έδωσε τη θέση του στον Καρβαχάλ. Η «βασίλισσα» είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, όμως η Αλαβές στέκονταν εξαιρετικά και δεν επέτρεπε στην αντίπαλο της να απειλήσει με αξιώσεις.

Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση στο 31’, με τον Μπενζεμά να σκοράρει με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από γύρισμα του Καρβαχάλ. Βέβαια το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Μπέιλ «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ, με το πλασέ του Ουαλού να περνά δίπλα από το δοκάρι του Πατσέκο.

Στο δεύτερο μέρος η Αλαβές επιχείρησε να παίξει πιο επιθετικά και να ψάξει την ισοφάριση, φτάνοντας κοντά στο 1-1 στο 48’ με άστοχη κεφαλιά του Ντέιβερσον από θέση βολής. Στο 57’ ο άσος των φιλοξενούμενων αστόχησε ξανά με κεφαλιά, ενώ στο 60’ το πλασέ του Έντγκαρ πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Ρεάλ κράτησε το μηδέν και με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο, κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 85’ ο Ρονάλντο βρήκε τον Ίσκο και αυτός με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 89’ ο Νάτσο σκόραρε από κοντά για το τελικό 3-0, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.