Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το… βιολί του ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Το… βιολί του ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2017 17:26
Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του παραμένοντας στην 2η θέση με -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μασούρας (26’) και Μπεν (52’) οι σκόρερ για τους Νεοσμυρνιώτες, μείωσε ο Ντιγκινί (67’) για τους φιλοξενούμενους.

Ακόμα μια σπουδαία νίκη πήρε ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-1 του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη και παρέμειναν μόνοι στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ακόμα μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με τον Πανιώνιο να ανεβάζει στη συνέχεια στροφές, έχοντας δοκάρι στο 19’ με προβολή του Γεσίλ. Έξι λεπτά μετά, ο Μασούντ έβγαλε σε θέση βολής τον Γερμανό, όμως αυτός νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γκορμπούνοφ.

Τελικά το γκολ για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε στο 26’ χάρη σε εξαιρετικό σουτ του Μασούρα. Μετά το 1-0, ο Πανιώνιος συνέχισε να έχει τα ηνία, όμως ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, ο Ατρόμητος είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Λε Ταλέκ για να φέρει το σκορ στα ίσια. Με το ξεκίνημα της επανάληψης (52’), οι «κυανέρυθροι» «χτύπησαν» ξανά, με τον Μπεν να σκοράρει με άψογο πλασέ, έπειτα από ασίστ του Μασούντ, «γράφοντας» το 2-0.

Στο 60’ ο Ιρανός έβγαλε και τον Γεσίλ σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Γερμανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ, σπαταλώντας άλλη μια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Το 3-0 δεν έγινε και στο 67’ ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με εξαιρετικό σουτ του Ντιγκινί.

Το παιχνίδι άνοιξε, αφού ο Πανιώνιος έψαχνε ένα τρίτο γκολ για να «κλειδώσει» το ματς, ενώ οι Περιστεριώτες κυνηγούσαν το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 71’ ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωστά σε σουτ του Τόνσο και στο επόμενο λεπτό ο Γκορμπούνοφ απομάκρυνε σε κόρνερ την προσπάθεια του Σιώπη.

Στο 81’ ο Λε Ταλέκ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Γιαννιώτης κατάφερε να αποκρούσει, ενώ στο 85’ ο Μασούντ πήγε να κρεμάσει τον Γκορμπούνοφ από την σέντρα, με τον πορτιέρο των Περιστεριωτών να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και ο Πανιώνιος πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη, που τον κρατά μόνο στη 2η θέση. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος γνώρισε 3η σερί ήττα και υποχώρησε στην 9η θέση

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.