Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε με 4αρα η Παρί (vid)

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε με 4αρα η Παρί (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2017 00:29
Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 4-1 την Μονακό και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Γαλλίας για 4η διαδοχική χρονιά. Δύο γκολ ο Καβάνι, οφσάιντ το πρώτο τέρμα των Παριζιάνων.

Με πρωταγωνιστές τους Καβάνι, Ντι Μαρία και Βεράτι, η Παρι Σεν Ζερμέν σκόρπισε με 4-1 την Μονακό στον τελικό του Λιγκ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο για 4η σερί σεζόν και 7η συνολικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Παριζιάνους, αφού στο 4’ ο Βεράτι έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα για τον Ντι Μαρία και αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντράξλερ, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος.

Η Μονακό ανέβασε την απόδοση της και στο 27’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια με εκπληκτικό σουτ του Λεμάρ από το ύψος της περιοχής. Δέκα λεπτά μετά ο Σούμπασιτς πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε εναέριο τακουνάκι του Καβάνι, ωστόσο στο 44’ ο Ντράξλερ έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Μονεγάσκων και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντι Μαρία για το 2-1.

Τα πάντα τελείωσαν στο 54’, με τον Καβάνι να «γράφει» το 3-1 έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Βεράτι. Η Μονακό δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 90’ ο Ουρουγουανός έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, φτάνοντας τα 40 γκολ σε 40 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις! Αυτό ήταν το 7ο Λιγκ Καπ που κατακτά η Παρί, τέσσερα περισσότερα από τις Μπορντό, Μαρσέιγ και Στρασβούργο, που ισοβαθμούν στην 2η θέση στον πίνακα των κατακτήσεων. Αντίθετα, η Μονακό έμεινε στην μια κατάκτηση, μετρώντας τρεις χαμένους τελικούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.