Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Έπιασε την Ιρλανδία η Σερβία, χάνει έδαφος η Ουαλία

Προκριματικά Μουντιάλ: Έπιασε την Ιρλανδία η Σερβία, χάνει έδαφος η Ουαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2017 00:57
Η Σερβία κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Γεωργία στη Τιφλίδα και έπιασε στην κορυφή του 4ου ομίλου την Ιρλανδία, μετά το ισόπαλο 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι με την Ουαλία.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάντιτς, η Σερβία πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γεωργίας και ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου. Οι Γεωργιανοί αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Κατσαράβα, όμως στο 45’ ο Τάντιτς ισοφάρισε σε 1-1 μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κόστιτς.

Στην επανάληψη η Σερβία ανέβασε στροφές και ολοκλήρωσε την ανατροπή με τέρματα των Μίτροβιτς (64’) και Γκατσίνοβιτς (86’) ύστερα από ισάριθμες ασίστ του Τάντιτς. Στα αξιοσημείωτα πως ο άσος της Σαουθάμπτον έχει συμμετοχή στα εννέα (4 γκολ, 5 ασίστ) από τα δέκα γκολ της ομάδας του στον όμιλο!

Στο γειτονικό ντέρμπι, Ιρλανδία και Ουαλία έμειναν ισόπαλες 0-0 στο Δουβλίνο, σε παιχνίδι που επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Κόλεμαν (υπέστη κάταγμα στο πόδι μετά από πολύ σκληρό τάκλιν του Τέιλορ ο οποίος και αποβλήθηκε στο 69’). Η Ουαλία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και γνώρισε 4η σερί ισοπαλία, μένοντας στο -4 από την κορυφή.

Μάλιστα, οι Ουαλοί απέκτησαν συγκάτοικο στην 3η θέση, έπειτα από τη νίκη της Αυστρίας με 2-0 απέναντι στην Μολδαβία. χάρη στα τέρματα των Αρναούτοβιτς (75’) και Χάρνικ (90’).

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Σερβία 11
2. Ιρλανδία 11
3. Ουαλία 7
4. Αυστρία 7
5. Γεωργία 2
6. Μολδαβία 1






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.