Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Κορυφή η Κροατία, ακολουθεί η Ισλανδία

Προκριματικά Μουντιάλ: Κορυφή η Κροατία, ακολουθεί η Ισλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2017 00:34
Με γκολ του Κάλινιτς, η Κροατία κέρδισε με 1-0 την Ουκρανία και ξέφυγε με +3 από την 2η θέση του 9ου ομίλου, εκεί όπου βρίσκεται η Ισλανδία μετά τη νίκη με 2-1 απέναντι στο Κόσσοβο. Ζωντανή για την πρόκριση η Τουρκία, 2-0 τη Φινλανδία.

Την 4η σερί νίκη της πήρε η Κροατία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ουκρανίας στο Ζάγκρεμπ. Πριν το παιχνίδι οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου και τελικά όλα κρίθηκαν από ένα γκολ, αυτό του Κάλινιτς στο 38ο λεπτό με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής.

Οι Κροάτες είχαν δοκάρι με τον Μάντζουκιτς (14’) για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ, ενώ στο 23’ ο Γιεβντάι απομάκρυνε τη μπάλα στη γραμμή έπειτα από λάθος του Σούμπασιτς. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση και με το τελικό 2-0 απέκτησαν διαφορά τριών βαθμών από την 2η θέση.

Εκεί βρίσκεται η Ισλανδία, μετά το «διπλό» με 2-1 στο Κόσσοβο. Δύο γρήγορα γκολ του Σίγκουρντσον (25’, 35’ πεν.) «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη για τους Ισλανδούς, με το Κόσσοβο να μειώνει απλώς στο 53’ με τον Νουίου.

Στο 3ο παιχνίδι, η Τουρκία, χάρη σε δύο γρήγορα γκολ του Τοσούν (8’, 13’), κέρδισε με 2-0 τη Φινλανδία στη Αττάλεια και έμεινε ζωντανή στο κόλπο για πρόκριση, πιάνοντας την Ουκρανία στην 3η θέση με 8 βαθμούς.

Η βαθμολογία:

1. Κροατία 13
2. Ισλανδία 10
3. Ουκρανία 8
4. Τουρκία 8
5. Φινλανδία 1
6. Κόσσοβο 1






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.