Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Έκλεισε ραντεβού με Μπάγερν η Ντόρτμουντ

Κύπελλο Γερμανίας: Έκλεισε ραντεβού με Μπάγερν η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2017 23:10
Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-0 την Λότε στο Όσναμπρικ και θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πούλισιτς (57’), Σούρλε (66’) και Σμέλτσερ (83’) τα γκολ.

Η Λότε της 3ης κατηγορίας δυσκόλεψε για ένα ημίχρονο την Ντόρτμουντ, ωστόσο στην επανάληψη οι Βεστφαλοί πήραν τη νίκη με 3-0 και συμπλήρωσαν το «πάζλ» των ημιτελικών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν στο Μόναχο.

Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό, με τον Μπούρκι να κόβει σε τετ-α-τετ τον Βέντελ. Εφτά λεπτά μετά ο Φράιμπεργκερ επιχείρησε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ της Ντόρτμουντ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 24’ το σουτ του Γκερέιρο πέρασε μόλις άουτ.

Ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Κάστρο στο 30’, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο γκολκίπερ της Λότε νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καγκάβα, κρατώντας προσωρινά το μηδέν. Το 1-0 για την Ντόρτμουντ ήρθε εννέα λεπτά μετά, με τον Πούλισιτς να σκοράρει από κοντά έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Ντεμπελέ. Τα πάντα τελείωσαν στο 66’, με τον Σούρλε να «γράφει» το 2-0 με σουτ στην κίνηση, ενώ το τελικό 3-0 ήρθε στο 83’ με φάουλ του Σμέλτσερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.