Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Καρντόσο αλλά με Σεμπά στην Τουρκία

Χωρίς Καρντόσο αλλά με Σεμπά στην Τουρκία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2017 17:38
Ο Καρντόσο αλλά και ο τραυματίας Βιάνα τέθηκαν εκτός αποστολής από τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας στην Τουρκία, εν αντιθέσει με τον Σεμπά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά από τον Βούζα.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. O Βασίλης Βούζας αποφάσισε να «κόψει» τον Καρντόσο πιθανότατα για λόγους τακτικής, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Βιάνα.

Αντίθετα, ο Σεμπά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, αν και είναι αμφίβολο εάν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αρχική 11αδα.

Εκτός μένει φυσικά και ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα από τον Μπέντο. Ωστόσο, ο Αργεντινός αποφάσισε να ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία για λόγους συμπαράστασης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.