Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2017 21:16
Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Λίβερπουλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπέρνλι στο «Άνφιλντ» και ξέφυγε προσωρινά από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο μοναδικό παιχνίδι της Πρέμιερ που διεξήχθη την Κυριακή (12/3), η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Μπέρνλι και πέρασε προσωρινά στην 4η θέση με +5 από και +6 από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Μπέρνλι αποτελεί τη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας μόλις δύο βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό, με τον Μπάρνς να «γράφει» το 1-0 με προβολή έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Λότον.

Η Λίβερπουλ δεν ήταν καλή, δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια με σουτ του Βαϊνάλντουμ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, ωστόσο στο 61’ ο Τσαν έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Η Μπέρνλι δεν πτοήθηκε και θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (63’) όμως ο Κλαβάν έκανε σωτήριο τάκλιν σε σουτ του Μπάρνς.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 89’ γλίτωσαν το τρίτο γκολ, με τον Χίτον να νικά τον Μανέ σε τετ-α-τετ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς στις καθυστερήσεις ο Λότον δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ μέσα από την περιοχή, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για την Μπέρνλι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.