Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απότομη προσγείωση για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απότομη προσγείωση για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2017 19:08
Λίγες ημέρες μετά την ιστορική ανατροπή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Λα Κορούνια και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για το πρωτάθλημα. Χοσέλου (41’) και Μπεργαντίνιος (75’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Σουάρες (46’).

Στους πανηγυρισμούς της πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται ότι έμειναν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ηττήθηκαν με 2-1 από την Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ», γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα μετά από αήττητο 19 αγωνιστικών.

Η απουσία του Νεϊμάρ, ο οποίος δηλώθηκε τραυματίας αλλά βρέθηκε στη Βραζιλία για τα γενέθλια της αδερφής του (τρίτη σερί χρονιά που απουσιάζει από παιχνίδι της Μπαρτσελόνα τέτοιο καιρό) ήταν εμφανής, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να απειλεί ελάχιστα στο πρώτο μέρος.

Αντίθετα, η Λα Κουρούνια «άγγιξε» το γκολ στο 39’, με τον Τερ Στέγκεν να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το γυριστό του Χοσέλου. Ωστόσο, μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γερμανός πορτιέρο έκανε ασταθή απόκρουση και ο Χοσέλου από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Ότι δεν κατάφερε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος το πέτυχε με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, ισοφαρίζοντας στο 46’ με εξαιρετικό βολέ του Σουάρες μέσα από την περιοχή. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τους παίκτες των «μπλαουγκράνα» να εμφανίζονται «άδειοι» μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Καταλανοί είχαν φλύαρη υπεροχή και στο 74’ η Ντεπορτίβο «άγγιξε» το 2-1, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του κεφαλιά του Αρίμπας. Η φάση αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού δευτερόλεπτα μετά, ο Μπεργαντίνιος σκόραρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ξαναδίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει και στο 80΄έφτασε μια «ανάσα» από το 2-2, με τον Λουξ να διώχνει με τα πόδια το πλασέ του Σουάρες από τη μικρή περιοχή. Η πίεση των Καταλανών δεν απέδωσε καρπούς και στις καθυστερήσεις, Τερ Στέγκεν και Άλμπα (έδιωξε στη γραμμή) δεν επέτρεψαν στη Λα Κορούνια να πετύχει τρίτο γκολ, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.