Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2017 19:18
Με τον Τσόρι να επιστρέφει μετά από 2,5 μήνες στην ενεργό δράση, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών διαδοχικών ηττών. Ντα Κόστα (36’) και Φυτανίδης (62’ αυτ.) τα γκολ, φωνάζουν για λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ οι φιλοξενούμενοι.

Μετά από ένα μήνα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, νικώντας με 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Τσόρι Ντομίνγκες, Εστέμπαν Καμπιάσο και Μάρκο Μάριν επέστρεψαν έπειτα από... καιρό στο αρχικό σχήμα σε ματς πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεφεύγουν ξανά με +6 από την 2η θέση.

Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ωστόσο το πρώτο ημίωρο βρήκε την ομάδα του Βασίλη Βούζα να δυσκολεύεται αρκετά στη δημιουργία φάσεων. Σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και η απόφαση του Έλληνα τεχνικού να βάλει τον Ντομίνγκες σε ρόλο σέντερ φορ, με τον Αργεντινό να δυσκολεύονταν να αποδώσει σ’ αυτή τη θέση προερχόμενος και από σχεδόν τρίμηνη απραξία.

Η πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού ήρθε στο 12’ με ένα σουτ του Φορτούνη που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό το πλασέ του Μάρτινς πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Οι Μάριν, Φορτούνης και Ανδούτσος άλλαζαν συνεχώς θέσεις προκειμένου να δυσκολέψουν την αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου, ωστόσο η επόμενη καλή φάση σημειώθηκε στο 35’, με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Ανδρούτσου.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο επόμενο λεπτό, καθώς μετά από σέντρα του Φορτούνη, ο Ντα Κόστα έπιασε την κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Γκορμπούνοφ, «γράφοντας» το 1-0. Το σκορ έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη του τελική στο 40' με σουτ του Ντάουντα, αν και διαμαρτύρεται για δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ στους Λημνιό (38’) και Τόνσο (45’), που έφευγαν με εξαιρετικές προϋποθέσεις.

Η απόδοση του Ολυμπιακού έπεσε αισθητά στο δεύτερο μέρος, όμως ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να επιστρέψει στο ματς. Τα πάντα τελείωσαν στο 62’, όταν μετά από σέντρα του Φορτούνη, ο Φυτανίδης, στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ για το 2-0. Οι Περιστεριώτες βέβαια θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο ματς στο 75’, όμως ο Ντάουντα δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Λεάλι, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντιγκινί. Το 2-0 έμεινε τελικά ως το φινάλε αφού στο 82’ ο Γκορμπούνοφ με τρομερή επέμβαση, έδιωξε σωτήρια το κοντινό πλασέ του Ανδρούτσου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.