Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Ξέσπασε στην Λίνκολν η Άρσεναλ

Κύπελλο Αγγλίας: Ξέσπασε στην Λίνκολν η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2017 22:27
Λίγες μέρες μετά τον βαρύτατο αποκλεισμό από την Μπάγερν, η Άρσεναλ ξέσπασε στην ερασιτεχνική Λίνκολν, την οποία διέλυσε με 5-0 στο «Έμιρειτς» εξασφαλίζοντας με άνεση την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το «παραμύθι» της Λίνκολν «έσβησε» στο «Έμιρειτς». Η ομάδα της 5ης κατηγορίας, που είχε στο πλευρό της 9000 οπαδούς, πραγματοποίησε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο πρώτο μέρος κόντρα στην Άρσεναλ, όμως στην επανάληψη οι «κανονιέρηδες» πάτησαν… γκάζι και πήραν εμφατική νίκη με 5-0, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου.

Πριν τη σέντρα, αρκετοί οπαδοί της Άρσεναλ έκαναν μία ακόμα μαζική διαμαρτυρία κατά του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον αποκλεισμό με 10-2 από την Μπάγερν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα του αγώνα, οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά έχοντας δοκάρι στο 14’ με τον Γουόλκοτ, με την Λίνκολν να απαντά στο 28’ με σουτ του Άρνολντ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Τσεχ.

Τελικά το γκολ για την Άρεσναλ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εύστοχο πλασέ του Γουόλκοτ μέσα από την περιοχή. Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε υγιεινό περίπατο των Λονδρέζων, που «κλείδωσαν» τη νίκη με τέρματα των Ζιρού (50’) και Γουότερφολ (58’ αυτ.). Στο 72’ ο Σάντσες πέρασε από δύο αντιπάλους και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 4-0, ενώ δύο λεπτά μετά ο Χιλιανός έκανε το γύρισμα για τον Ράμσεϊ και ο Ουαλός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι μετά την Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ προχωρά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Ακολουθούν τα ζευγάρια Τότεναμ - Μίλγουολ (Κυριακή) και Τσέλσι - Γιουνάιτεντ (Δευτέρα).



Το συλλαλητήριο των οπαδών της Άρσεναλ κατά του Βενγκέρ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.