Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια για Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια για Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2017 20:09
Νέα απώλεια για την Σεβίλλη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λεγκανές στην έδρα της και γνώρισε δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σιόβα.

Η Σεβίλλη έκανε rotation ενόψει Λέστερ και το πλήρωσε, μένοντας στο 1-1 με την Λεγκανές στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν». Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Ανδαλουσιανούς που έμειναν στο -3 από την κορυφή, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο από την Μπαρτσελόνα και δύο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση παίρνοντας το προβάδισμα από το 2ο λεπτό με εξαιρετικό τακουνάκι του Γκάμπριελ. Στο 9’ ο Ελ Ζαρ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία από τα δύο μέτρα για το 2-0 και στο 43’ ο Γιόβετιτς ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά έπειτα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Βάσκεθ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, όμως η Λεγκανές κράτησε το 1-1, με τον Σιόβα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν με εξαιρετικές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ενδεικτική η φάση του 55ου λεπτού, με τον Γκερέρο να αστοχεί παρότι μόνος του λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.