Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2017 19:48
Με γκολ του Μπέν (33’) ο Πανιώνιος κέρδισε με 1-0 την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μεγάλη ευκαιρία του Ντέλετιτς στο 90+4’ για τους «βυσσινί».

Ο Πανιώνιος έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στην ΑΕΛ, ωστόσο το γκολ του Μπεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη και να μειώσει έστω και προσωρινά τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την κορυφή.

Οι «βυσσινί» είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καπο για να ανοίξουν το σκορ στο 9ο λεπτό, όμως ο Γιαννιώτης κράτησε το μηδέν. Η φάση αυτή αφύπνισε τους παίκτες του Πανιωνίου, που στο 20’ είχαν σημαντική ευκαιρία με άστοχο πλασέ του Μπεν από πλεονεκτική θέση. Στο 24’ ο άσος από τις Καμόρες «άγγιξε» ξανά το 1-0, στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε σωτήρια το σουτ του Γεσίλ από το ημικύκλιο.

Η πίεση των «κυανέρυθρων» απέδωσε καρπούς στο 33’, με τον Μασούντ να βρίσκει τον Μπεν, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 1-0 για τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και θα μπορούσαν να πάνε με δεύτερο γκολ στα αποδυτήρια, όμως ο Θεοδωρόπουλος είπε «όχι» σε προσπάθειες των Τασουλή (41’) και Κόρμπου (42’).

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη, έχοντας τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 46’ ο Θεοδωρόπουλος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γεσίλ, ενώ δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ της ΑΕΛ σταμάτησε και σουτ του Μασούρα εκτός περιοχής. Στο 50’ ο Γεσίλ βγήκε ξανά σε θέση βολής όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα δύο μέτρα, ενώ στο επόμενο λεπτό σπατάλησε ακόμα μια μεγάλη φάση, καθώς νικήθηκε σε νέο τετ-α-τετ από τον Θεοδωρόπουλο.

Ο Πανιώνιος είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, όμως το δεύτερο γκολ δεν έρχονταν. Στο 63’ ο πορτιέρο των «βυσσινί» απόκρουσε νέα προσπάθεια του Γεσίλ, που είχε μετατραπεί σε μοιραίο των γηπεδούχων, ενώ στο 72’ ο Ρισβάνης αστόχησε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

Η ΑΕΛ έμεινε ζωντανή και στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασε τις γραμμές της, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό θα μπορούσε να έρθει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από γύρισμα του Ναζλίδη, ο Ντέλετιτς, βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν αρκετά άστοχο. Ο Πανιώνιος γλίτωσε σ’ αυτή τη φάση και με το τελικό 1-0 συνεχίζει την τρομερή του πορεία στη φετινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.