Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2017 21:30
Ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βέροιας και συνεχίζει να αυξάνει τη διαφορά από την κορυφή. Φορτούνης (11’) και Μιλιβόγιεβιτς (35’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Σαρπόνγκ (24’) για τους γηπεδούχους.

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 την Βέροια στην Ημαθία και έβαλε άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι του. Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο τα γκολ-κεφαλιές των Φορτούνη και Μιλιβόγιεβιτς χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Μπέντο, με τον Πορτογάλο να κατεβάζει ενδεκάδα με τρία παιδιά από την Ακαδημία και μέσο όρο ηλικίας 23,3 έτη!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 2’ ο Λόπεθ χρειάστηκε να πραγματοποιήσει διπλή επέμβαση σε σουτ των Φορτούνη και Ιντέγε. Στο 5’ το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς έφυγε δίπλα από το δοκάρι και τελικά το γκολ ήρθε στο 11’. Μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σεμπά, ο Μελίσσης προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα, ωστόσο αυτή έφτασε στον Φορτούνη και ο Έλληνας άσος με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Στο 22’ ο Ιντέγε αστόχησε σε τετ-α-τετ για το 2-0 και δύο λεπτά μετά η Βέροια έφερε το σκορ στα ίσια. Μετά από βαθιά μπαλιά του Μελίσση, ο Σαρπόνγκ βρέθηκε μόνος του και με εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και στο 35’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα το σκορ. Ο Μάριν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μιλιβόγιεβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη, έψαξαν ένα τρίτο γκολ για να «κλειδώσουν» το ματς, ωστόσο ο Λόπεθ έσωσε αρκετές φορές τους γηπεδούχους. Στο 50’ απομάκρυνε την κεφαλιά του Σεμπά σε γύρισμα του Μαρίν, ενώ στο 59’ «έβγαλε» και την κεφαλιά του Ιντέγε.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με τον γκολκίπερ της Βέροιας να κάνει νέα επέμβαση στο 86’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς. Το 2-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, αφού η Βέροια δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Καπίνο. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του 52’ για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε επίθεση που έβγαινε ο Κάλβο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.