Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλο διπλό για ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλο διπλό για ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2017 19:17
Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα από το 32’ λόγω αποβολής του Κλάους, ωστόσο με γκολ του Μυστακίδη (62’) κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο Αγρίνιο και παρά τη χαζή αποβολή του Αθανασιάδη, κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό και έφτασε τους 29 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Παναθηναϊκό, έχοντας όμως ματς λιγότερο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, απειλώντας για πρώτη φορά στο 6’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σάκχοφ, το οποίο κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Οχτώ λεπτά μετά, ο Κάμπος γύρισε τη μπάλα στον Μπίσεσβαρ, αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη και στην επαναφορά ο Σάκχοφ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο στο 31’ ο Αθανασιάδης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ρίχνοντας αγκωνιά στον Χαντάκια. Η αποβολή ανάγκασε τον Ίβιτς να ρίξει στο ματς τον Μυστακίδη και στο 41’ ο άσος του ΠΑΟΚ απείλησε με σουτ, αναγκάζοντας τον Κούσα να διώξει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μυστακίδης έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Σάκχοφ, με τον Ουκρανό να αστοχεί ξανά.

Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’), με τον Κυριακίδη όμως να σταματά τον Σάκχοφ σε τετ-α-τετ. Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 62’. Μετά από λάθος του Ροντρίγκες, ο Πέλκας έδωσε στον Λέοβατς, αυτός έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μυστακίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, αδυνατώντας να απειλήσει τους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του προβάδισμα και έφυγε με σπουδαία νίκη από το Αγρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.