Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Αποκλείστηκε η Ακτή, γκολάρα ο Εμποκού (video)

Κόπα Άφρικα: Αποκλείστηκε η Ακτή, γκολάρα ο Εμποκού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2017 00:04
Η κάτοχος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Ακτή Ελεφαντοστού αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων του θεσμού μετά την ήττα της με 1-0 από το Μαρόκο, το οποίο προκρίθηκε μαζί με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Γκολάρα ο Εμποκού.

Μετά την οικοδέσποινα Γκαμπόν και την Αλγερία, ακόμα ένα φαβορί αποχαιρέτησε πρόωρα το Κόπα Άφρικα. Η κάτοχος του τίτλου Ακτή Ελεφαντοστού ηττήθηκε με 1-0 από το Μαρόκο και με συγκομιδή δύο βαθμών σε τρία παιχνίδια, αποχαιρέτησε τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το Μαρόκο, με βασικό τον Μανουέλ Ντα Κόστα του Ολυμπιακού πήρε τη νίκη με γκολ του Αλιουί (64’) και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Από την άλλη, στην πρώτη θέση του ομίλου τερμάτισε η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η οποία επικράτησε 3-1 του Τόγκο.

Καμπαναγκά (29’) και Μουμπέλ (54’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο Κονγκό, με το Τόγκο να μειώνει στο 69’ με τον Λαμπά. Ωστόσο στο 80’ ο Εμποκού του Παναθηναϊκού διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, «σφραγίζοντας» την πρωτιά για την ομάδα του.

Η βαθμολογία:


1. Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό 7 (6-3)
2. Μαρόκο 6 (4-2)
--------------------------------------------------
3. Ακτή Ελεφαντοστού 2 (2-3)
4. Τόγκο 1 (2-6)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.