Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2017 21:51
Μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στον… βούρκο της Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα από το 60’ λόγω (άδικης) αποβολής του Μάσα.

Δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό. Μετά το 2-2 με τον Πλατανιά, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σ’ ένα παιχνίδι με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με δεκάλεπτη διακοπή, αφού υπήρξε πρόβλημα με τους πυλώνες του γηπέδου. Η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στον Ολυμπιακό, όταν στο 11' ο Ιντέγε υποδέχθηκε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Στη συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του όμως έπεσε πάνω στον… Λεάλι. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μανιά στο 14’, ενώ στο 21’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μάσα. Δύο λεπτά μετά, ο Ιταλός πορτιέρο είπε ξανά «όχι» σε δυνατό σουτ του Αργεντινού, ενώ στο 26’ μπλόκαρε και το πλασέ του Ιγκλέσιας.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 39’, με τον Φορτούνη να βρίσκει ωραία τον Σεμπά, όμως ο Ντοναρούμα αντέδρασε σωστά, διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Βραζιλιάνου. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν την απόδοση τους στην επανάληψη.

Στο 48’ το απευθείας φάουλ του Φορτούνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 53’ ο Ιντέγε έπιασε αφύλαχτος την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σεμπά, όμως δεν ήταν δυνατή και ο Ντοναρούμα μπλόκαρε τη μπάλα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 60’, με τον Μάσα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για θέατρο, σε μια αυστηρή απόφαση. Στο 67’ ο Ολυμπιακός έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, με τον νεοεισελθόντα Καρντόσο να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η συνέχεια άνηκε στους δύο γκολκίπερ. Στο 68’ ο Λεάλι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μανιά, ενώ στο 72’ ο Ντοναρούμα «έβγαλε» στη γωνία το απευθείας φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς. Εφτά λεπτά μετά, ο Λεάλι είπε νέο «όχι» σε σουτ του Μανιά από το ύψος της περιοχής, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τον Ολυμπιακό να γνωρίζει δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.