Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Έσπασε» το σερί του Πανιωνίου ο ΠΑΣ, τεσσάρα για Κέρκυρα στο Περιστέρι

Σούπερ Λιγκ: «Έσπασε» το σερί του Πανιωνίου ο ΠΑΣ, τεσσάρα για Κέρκυρα στο Περιστέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2017 18:33
Με γκολ του Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στο… βούρκο των «Ζωσιμάδων» και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί οκτώ αγώνων των «κυανέρυθρων». Διέλυσε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι η Κέρκυρα, 4-1 τους γηπεδούχους που τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες.

Στα εντός έδρας τρίποντα μετά από τις 26 Νοεμβρίου επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου στους Ζωσιμάδες. Με τη νίκη, οι Γιαννιώτες έφτασαν τους 25 βαθμούς και πέρασαν προσωρινά στην 5η θέση, υποχρεώνοντας τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα μετά τις 29 Οκτωβρίου!

Το παιχνίδι ήταν πραγματική… λασπομαχία, αφού ο αγωνιστικός χώρος των «Ζωσιμάδων» έμοιαζε με…. βούρκο, κάτι που δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Σε μια από τις λίγες φάσεις του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ με σκαστή κεφαλιά του Μιχαήλ (17’). Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 33’ χρειάστηκε την επέμβαση το Γιαννιώτη σε προσπάθεια του Ζάιρο για να κρατήσει το 1-0.

Μια άστοχη κεφαλιά του Μπεν (37’) και ένα φάουλ του Φούντα (40’), που έφυγε άουτ, ήταν οι μοναδικές στιγμές των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Η βροχή που δυνάμωσε σε συνδυασμό με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο στην επανάληψη. Στο 59’ ο Γιαννιώτης έδιωξε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Ζάιρο (59’) και η επόμενη φάση σημειώθηκε στο 90+3’, με το πλασέ του Ρισβάνη να φεύγει λίγο άουτ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Κέρκυρα διέλυσε με 4-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πήρε σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις.

Μόλις στο 4΄ ο Επστάιν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και «έγραψε» το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, πλασάροντας εύστοχα τον Γκορμπούνοφ. Το γκολ επηρέασε τον Ατρόμητο, που είχε φλύαρη κατοχή και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Κειτά για επικίνδυνο μαρκάρισμά στον Ντουαλά.

Το 2-0 ήρθε στο 63’ χάρη σε αυτογκόλ του Λαζαρίδη, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γκουγκούδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα, αφήνοντας τον Ατρόμητο με εννέα παίκτες! Στο 71’ ο Λε Ταλέκ σπατάλησε σημαντική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ και οχτώ λεπτά μετά ο Ντουαλά «έγραψε» το 3-0 υπέρ της Κέρκυρας. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να μειώσουν στο 83΄ με κεφαλιά του Φυτανίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ, όμως τρία λεπτά μετά, ο νεοεισελθόντας Γεωργακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την Κέρκυρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.