Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε για Πρίγιοβιτς ο Μίχελ

Επιβεβαίωσε για Πρίγιοβιτς ο Μίχελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2017 22:05
Ο Λούμπος Μίχελ επιβεβαίωσε την είδηση περί συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τη Λέγκια για την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα από την Πολωνία για οριστική συμφωνία με την Λέγκια για τον Ελβετό επιθετικό.

Ο 26χρονος πανύψηλος (1,91μ.) άσος μετράει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 4 παιχνίδια στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ενώ συνολικά έχει σημειώσει 8 γκολ και 4 ασίστ σε 25 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις.

«Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με την Λέγκια. Τώρα περιμένουμε την απόφαση του παίκτη, καθώς υπάρχουν μικρές διαφορές, για παράδειγμα, τα μπόνους για τα γκολ. Ο Πρίγιοβιτς θα πρέπει, επίσης, να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Τα πάντα είναι στην τελική ευθεία, αλλά δε θα πω, ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί. Ο παίκτης είχε και μια ελκυστική πρόταση από την Κίνα. Φαίνεται, ωστόσο, ότι σε λίγες μέρες θα είναι παίκτης μας», αναφέρει η δήλωση του Μίχελ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.