Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαμός με Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι!

Χαμός με Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2017 21:37
Χαμός με Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι! Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, ο Ισπανός τεχνικός τσακώθηκε με τον Αντόνιο Κόντε και το ιατρικό επιτελείο, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του παίκτη για τραυματισμό, την ώρα που ο διεθνής φορ έχει στα χέρια του μυθική πρόταση από Κίνα.

Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Λέστερ έμεινε ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Ωστόσο η υπόθεση φαίνεται ότι έχει αρκετό παρασκήνιο, αφού ο Ισπανός ισχυρίζεται τραυματισμό στη μέση που δεν «συμμερίζεται» το ιατρικό επιτελείο του Αντόνιο Κόντε.

Αυτό υποστηρίζουν τα αγγλικά Μέσα, που κάνουν λόγο για ρίξεις στις σχέσεις του Ιταλού τεχνικού με τον βασικό του επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 14 γκολ. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Sky Italia», ο προπονητής των «μπλε» φώναξε στον ποδοσφαιριστή «Πήγαινε στην Κίνα».

Γιατί φέρεται να το είπε αυτό; Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Ντιέγκο Κόστα έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Κίνας που του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 30 εκατ. ευρώ (576 χιλ. λίρες την εβδομάδα). Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής προσποιείται υποτιθέμενο τραυματισμό, με αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Λέστερ.

Τα αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο για σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντιέγκο Κόστα, αν και υπάρχου δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι ο σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μεσούσης της σεζόν για οποιοδήποτε ποσό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.