Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στη Χαλ ο Μάρκο Σίλβα

Επίσημα στη Χαλ ο Μάρκο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2017 14:51
Προπονητής της Χαλ είναι και επίσημα ο Μάρκο Σίλβα, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Δύο μόλις ημέρες μετά την αποχώρηση του Μάικ Φίλαν από τον πάγκο της ομάδας, η Χαλ γνωστοποίησε την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που το καλοκαίρι αποχώρησε ξαφνικά από τον Ολυμπιακό, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν και καλείται να διατηρήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «Τίγρεις» είναι στην τελευταία θέση με -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ίδια ώρα έχουν πραγματοποιήσει ιστορική πορεία στο Λιγκ Καπ, έχοντας φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού (θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διπλά παιχνίδια).

Αυτή είναι η πρώτη δουλειά στην Αγγλία για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναλαμβάνει μια ομάδα με αρκετά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, με τις σχέσεις οπαδών – διοίκησης να βρίσκονται στα άκρα. Μάλιστα η κατάσταση της Χαλ είναι τόσο ανασφαλής που οι στοιχηματικές εταιρίες τον θεωρούν αυτή τη στιγμή 6ο φαβορί για τον επόμενο προπονητή που θα απολυθεί από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο παιχνίδι με την Σουόνσι για το Κύπελλο Αγγλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.