Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Μάριν λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90+3’!

Σούπερ Λιγκ: Ο Μάριν λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90+3’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2017 21:29
Ο Ολυμπιακός με γκολ του Μάριν στο 90+3’, κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για το 2017. Προηγήθηκαν με πέναλτι του Μάσα (27’) οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε στο 54’ ο Φορτούνης με τρομερό σουτ.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη του απώλεια στο 2017, ωστόσο η γκολάρα του Φορτούνη και το… buzzer beater του Μαρίν επέτρεψαν στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο να νικήσει με 2-1 τον Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλα θέματα στην άμυνα, όντας αποκαρδιωτικοί στο πρώτο ημίχρονο. Η πίεση ψηλά από τους παίκτες του Αστέρα δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους και το 1-0 υπέρ των Αρκάδων στο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο με βάση τις ευκαιρείς που σπατάλησαν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 2ο λεπτό με μακρινό σουτ του Φορτούνη, το οποίο έβγαλε ο Ντοναρούμα, ενώ στο 13’ ο γκολκίπερ του Αστέρα απομάκρυνε και την κεφαλιά του Μποτία έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η πίεση των Αρκάδων στα ¾ του γηπέδου έβαζε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους και στο 26’ ο Μάσα κέρδισε πέναλτι μετά από τετ-α-τετ με τον Λεάλι. Ο Ιταλός, που είδε κίτρινη, άπλωσε το πόδι αν και το ριπλέι έδειξε ότι ο Μάσα πήγε περισσότερο πάνω στον Ιταλό. Ο Αργεντινός ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι, κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα. Το γκολ επηρέασε τον Ολυμπιακό και οι Αρκάδες είχαν κάποιες σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο.

Στο 37’ ο Μποτία έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Μανιά έπειτα από τραγικό λάθος του Λεάλι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ντε Λα Μπέγια έκοψε σωτήρια τον Τσιλιανίδη που έβγαινε σε θέση τετ-α-τετ. Στις καθυστερήσεις, μετά από νέα αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Τσιλιανίδη, ο οποίος την έστειλε άουτ με σουτ στην κίνηση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), ο Ολυμπιακός «άγγιξε την ισοφάριση, καθώς μετά από σέντρα του Μανθάτη, ο Καρνόσο έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά από την μικρή περιοχή. Στο 52’ ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μποτία, όμως δύο λεπτά μετά, ο Φορτούνης, με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ του Αστέρα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ολική ανατροπή, έχοντας κάποια καλά σουτ με Φορτούνη (73’, 76’, 82’) και Μάριν (79’), ενώ στο 87’ ο νεοεισελθόντας Ιντέγε έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Τελικά τη λύση για τον Ολυμπιακό έδωσε ο Μάριν στο 90+3’. Ο Γερμανός έβγαλε τον Ντε Λα Μπέγια σε τετ-α-τετ, ο Ντοναρούμα απέκρουσε όμως οι αμυντικοί του Αστέρα δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Μάριν με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του στο φινάλε του παιχνιδιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.