Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Τριάρα πρόκρισης για Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Τριάρα πρόκρισης για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2017 00:34
Με δύο γκολ του Χάμες, η Ρεάλ νίκησε με 3-0 τη Σεβίλλη στο «Μπερναμπέου» και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1 οι Ανδαλουσιανοί, που είχαν παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να αφήσει εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο Χάμες Ροντρίγκες με δύο δικά του γκολ οδήγησε τη Ρεάλ σε εμφατική νίκη με 3-0 επί της Σεβίλλη για το Κύπελλο, σκορ που ουσιαστικά της δίνει από τώρα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Κολομβιανός με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, ενώ στο 15’ ο Μόντριτς είχε σημαντική στιγμή με ψαλιδάκι για να δώσει από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το 2-0 ήρθε στο 29’ με ωραία κεφαλιά του Βάραν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, το οποίο πάντως θα έπρεπε να μην δοθεί, αφού στην προηγούμενη φάση οι Ανδαλουσιναοί είχαν ζητήσει επιθετικό φάουλ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ρίκο.

Στο 31’ ο γκολκίπερ της Σεβίλλη σταμάτησε το σουτ του Μοράτα και κάπου εκεί η Σεβίλλη άρχισε να ανεβάζει στροφές. Στο 34’ ο Γκάνσο έβγαλε τον Κορέα σε θέση τετ-α-τετ, ο Κασίγια απόκρουσε τη μπάλα με το πόδι και ο Ιμπόρα σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Εφτά λεπτά μετά, ο Βιτόλο δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασίγια σε νέο τετ-α-τετ, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ο άσος της Σεβίλλη βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του ήταν κακό, χωρίς δύναμη και δεν ανησύχησε τον Ισπανό πορτιέρο.

Και εκεί που η Σεβίλλη έδειχνε ότι μπορούσε να επιστρέψει στο ματς, ο Χάμες της… έκοψε τη φόρα, «κλειδώνοντας» τη νίκη της Ρεάλ. Μετά από (ανύπαρκτο) πέναλτι που κέρδισε στο 43’ ο Μόντριτς από τον Ιμπόρα, ο Κολομβιανός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ζιντάν έκανε σωστή διαχείριση και με τη νίκη έφτασε τα 38 ματς χωρίς ήττα, θέλοντας ακόμα ένα για να ισοφαρίσει το απολυτό ρεκόρ στην Ισπανία το έχει η Μπαρτσελόνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.