Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός»

Λουτσέσκου: «Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2017 14:43
Η Ξάνθη συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στη φετινή Σούπερ Λιγκ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην «τρελή» πορεία της ακριτικής ομάδας. «Η μισή Ελλάδα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό» υποστήριξε.

Μια ημέρα μετά τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή (1-0), ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Digi Sport» κι αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της ομάδας του, που φιγουράρει στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 5 σερί νίκες και αήττητο 11 αγώνων.

Αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο ματς με τον «Γηραιό»: «Δείξαμε υπευθυνότητα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αποτελούν ρεκόρ για την ομάδα οι 11 σερί αγώνες χωρίς ήττα. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ο στόχος δεν αλλάζει, θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς και στον επόμενο αγώνα».

Επόμενος αγώνας είναι αυτός κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Λουτσέσκου τόνισε: «Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα στο επόμενο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι το Νο 1 στην Ελλάδα. Νομίζω ότι οι μισοί Έλληνες είναι με τον Ολυμπιακό και οι άλλοι μισοί με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Εδώ στο Βορρά οι περισσότεροι υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.