Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Χέρι-χέρι στους «16» ΑΕΚ και Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: Χέρι-χέρι στους «16» ΑΕΚ και Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2016 19:14
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στη Λαμία, έμεινε στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα ωστόσο πέρασε ως πρώτη από τον 6ο όμιλο, με τους γηπεδούχους να την ακολουθούν στους «16» του Κυπέλλου. Χωρίς αντίκρισμα η εξάρα της Κέρκυρας στην Αναγέννηση Καρδίτσας (6-0).

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου εξασφάλισαν ΑΕΚ και Λαμία. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην ομώνυμη πόλη, με την «Ένωση» να «σφραγίζει» την κορυφή του ομίλου και τους γηπεδούχους να προκρίνονται ως δεύτεροι, πάνω από την Κέρκυρα κα την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Ζοζέ Μοράις έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο η «Ένωση» αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και το πρώτο σουτ του αγώνα ήρθε στο 26’, με τον Τσέναμο να μπλοκάρει την προσπάθεια του Γαλανόπουλου. Στο επόμενο λεπτό η Λαμία απάντησε με ένα διαγώνιο σουτ του Μπουλούλη, το οποίο μπλόκαρε ο Ανέστης. Η μοναδική αξιόλογη φάση της ΑΕΚ και γενικότερα στο πρώτο μέρος ήρθε στο 42’ με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και πολύ στο δεύτερο μέρος. Ένα σουτ του Ντουρμισάι (56’) που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και μια κεφαλιά του Αναστασιάδη (64’) ήταν οι μοναδικές φάσεις για την Λαμία, που στη συνέχεια προτίμησε να οπισθοχωρήσει, γνωρίζοντας πως εάν έχανε, αυτόματα θα έμενε εκτός συνέχειας. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ δεν πάτησε ποτέ… γκάζι και το παιχνίδι κύλησε «σβηστά» μέχρι το φινάλε, με το 0-0 να έρχεται φυσιολογικά.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Κέρκυρα έμεινε εκτός συνέχειας παρά την εμφατική νίκη της με 6-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Φαίακες ήθελαν νίκη με πολλά γκολ και ταυτόχρονα ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ, ωστόσο τα νέα δεν ήταν ευχάριστα από το άλλο παιχνίδι.

Ανδρεόπουλος (4’, 59’), Γεωργίου (23’), Επστάιν (45’) και Γεωργακόπουλος (52’, 76’) ήταν οι σκόρερ για την Κέρκυρα, που περιορίστηκε στην 3η θέση του γκρουπ.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

1. ΑΕΚ 5 (6-2)
2. Λαμία 5 (3-2)
3. Κέρκυρα 4 (8-6)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-9)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.