Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Παγωμάρα» για ΑΠΟΕΛ στην Αστάνα

Γιουρόπα Λιγκ: «Παγωμάρα» για ΑΠΟΕΛ στην Αστάνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 20:31
Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 2-1 στη Αστάνα και θα περιμένει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιούνγκ Μπόις για να μάθει αν θα προκριθεί από σήμερα στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ανεβαίνουν πρώτοι με νίκη οι «ερυθρόλευκοι».

Αν και προηγήθηκε στο σκορ με τρομερό γκολ, ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 2-1 στην Αστάνα, πληρώνοντας το αριθμητικό μειονέκτημα από το 32ο λεπτό. Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα, οι Κύπριοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση. Στον αντίποδα, εάν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν τη νίκη, τότε θα τους αρκεί μία ισοπαλία στην Κύπρο την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση του γκρουπ.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε στο 31’ με τον Εφραίμ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τρομερό διαγώνιο σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό οι Κύπριοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ινιάκι Αστίθ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν συνάντησαν πρόβλημα στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη δεν άντεξαν από την ασφυχτική πίεση της Αστάνα. Από γκάφα του Βάτερμαν στο 59' ήρθε η ισοφάριση με τον Άνιτσιτς, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ντεσπότοβιτς στο 84'. Με τη νίκη, η Αστάνα έφτασε τους 5 βαθμούς και παρέμεινε ζωντανή για την πρόκριση, ελπίζοντας για αρχή σε νίκη της Γιούνγκ Μπόις στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η βαθμολογία:


1. ΑΠΟΕΛ 9 (6-6)

2. Ολυμπιακός 7 (6-3)

3. Αστάνα 5 (5-8)

4. Γιουνγκ Μπόις 4 (3-3)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (8/12)

Γιούνγκ Μπόις - Αστάνα

ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.