Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ

Τέλος ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 17:44
Η AEK ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασία της με τον Τζόλεον Λέσκοτ, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα ο Τζόλεον Λέσκοτ. Μετά από αρκετές συζητήσεις των δύο πλευρών, τελικά βρέθηκε η «φόρμουλα» προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού. Ο 36χρονος αμυντικός δεσμευόταν με συμβόλαιο διετούς διάρκειας και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αποζημιωθεί με ποσό το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις των δύο πλευρών δημιουργήθηκαν μετά την απογοήτευση που εξέφρασε ο Λέσκοτ στο κομμάτι της αποθεραπείας και της αποκατάστασής του. Ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει να πάει σε έναν ειδικό στο Λονδίνο, ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε δεκτό από την ΑΕΚ, καθώς στην Ένωση θεωρούσαν ότι όλα κυλούν βάσει του προγράμματος.

Το γεγονός της δυσαρέσκειας αυτής που εκφράστηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή διέρρευσε στα ΜΜΕ, κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τελικώς, η «χρυσή τομή» βρέθηκε και οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους μετά από τρεις μήνες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόλεον Λέσκοτ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.