Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργήθηκε στο γόνατο ο Παπαδόπουλος

Χειρουργήθηκε στο γόνατο ο Παπαδόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 17:37
Σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ξανά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ωστόσο αυτή τη φορά δεν πρόκειται για αρκετά σοβαρό τραυματισμό.

Όπως ανακοίνωσε η Λειψία, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση χαλαρού ιστού στο αριστερό γόνατό του και θα χρειαστεί μείνει στα… πιτς για τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια της Λειψία με Φράιμπουργκ (25/11), Σάλκε (3/12) και Ίνγκολσταντ (10/12) αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για τους αγώνες με Χέρτα (17/11) και Μπάγερν (21/12) πριν τη χειμερινή διακοπή της Μπουντεσλίγκα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίζεται στους νεοφώτιστους με τη μορφή δανεισμού από την Λεβερκούζεν, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του. Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, πιθανός προορισμός του είναι το Αμβούργο, το οποίο παρουσιάζεται ότι ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Έλληνα άσου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.