Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Εντός έδρας γκέλα η Μπάγερν, πεντάρα η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Εντός έδρας γκέλα η Μπάγερν, πεντάρα η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2016 19:04
Η αήττητη Χόφενχαϊμ του 29χρονου τεχνικού Νάγκελσμαν απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Μπάγερν και ανέβηκε στην 3η θέση! Ξέσπασε στο Αμβούργο η Ντόρτμουντ, 5-2 με σούπερ Ομπαμεγιάνγκ (4 γκολ).

Την τρίτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα γνώρισε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Χόφενχαϊμ στο Μόναχο και πλέον μπορούν να αποκτήσουν συγκάτοικο στην κορυφή, εφόσον η Λειψία νικήσει την Μάιντς στο παιχνίδι της Κυριακής (6/11).

Η εκπληκτική Χόφενχαϊμ του 29χρονου Γιούλιαν Νάγκελσμαν συνεχίζει να εντυπωσιάζει, ανοίγοντας το σκορ στο 16’ με εξαιρετικό πλασέ του Ντεριμπάι από το ύψος της περιοχής. Η απάντηση της Μπάγερν ήρθε στο 34’ όταν μετά από γύρισμα του Ντάγκλας Κόστα, ο Τσούμπερ στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανέβασε την πίεση της στο δεύτερο μέρος, ωστόσο κατάφερε να φανεί απειλητική μόνο στα τελευταία λεπτά, έχοντας δύο δοκάρια με Χούμελς και Μίλερ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπάγερν να φτάνει τους 24 βαθμούς και την Χοφενχάιμ να ανεβαίνει στην 3η θέση με 20.

Στα αξιοσημείωτα πως η Μπάγερν αγωνίστηκε με φανέλες φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά που βρέθηκαν στον ωκεανό.

Πεντάρα η Ντόρτμουντ, καρέ ο Ομπαμεγιάνγκ


Μπουντεσλίγκα: Εντός έδρας γκέλα η Μπάγερν, πεντάρα η Ντόρτμουντ
Δύο βαθμούς λιγότερους έχει η Ντόρτμουντ, η οποία διέλυσε με 5-2 το Αμβούργο στην ομώνυμη πόλη.

Ο Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στην ομάδα μετά την τιμωρία που του είχε επιβάλει ο Τόμας Τούχελ για πειθαρχικό παράπτωμα και ο Γκαμπονέζος ήταν απλά ασταμάτητος. Ο διεθνής άσος σημείωσε χατ-τρικ σε 27 λεπτά (4’, 23’, 27’), πέτυχε 4ο στο 48’ και μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Ντεμπελέ (76΄). Το μόνο που κατάφερε το Αμβούργο ήταν να μειώσει με δύο γκολ του Μίλερ (55’, 81’), παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από 10 αγωνιστικές.

Με τον Μάριο Γκόμεζ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-0 της Φράιμπουργκ και την υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στη σεζόν.

Στην 7η θέση ανέβηκε η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 3-2 την Ντάρμσταντ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά από δύο σερί ήττες. Τέλος, η Άουγκσμπουργκ, με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο, πέρασε με 2-0 από την έδρα της ουραγού Ίνγκολστάντ και την άφησε στον πάτο με 2 βαθμούς σε 10 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.