Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Αστέρας «φρέναρε» το «τραίνο» του ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: Ο Αστέρας «φρέναρε» το «τραίνο» του ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2016 17:07
Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και τον υποχρέωσε στην πρώτη του εντός έδρας ήττα. Φαρίνια (72’) και Μάσα (77’) τα γκολ των Αρκάδων, προηγήθηκαν με Ζάιρο (63’) οι Γιαννιώτες, που έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 2η θέση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες και είχε την ευκαιρία να ανέβει μόνος στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στους Ζωσιμάδες, υποχρεώνοντας τους Γιαννιώτες να δεχτούν τα πρώτα γκολ στην έδρα τους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανιαρό, με τον ΠΑΣ να είχε τις μοναδικές φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Στο 6’ ο Μαμπουλού δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή, ενώ στο 22’ η κοντινή κεφαλιά του Κονγκολέζου πέρασε δίπλα από την εστία.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 52’ πήγε να προηγηθεί από το… πουθενά, με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει σωτήρια τη μπάλα μετά από λανθασμένο διώξιμο του Τζημόπουλου.

Έξι λεπτά μετά, ο Κούτρης έβγαλε εξαιρετική σέντρα από αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Μαμπουλού πήγε πάνω από το δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Κονγκολέζος σε τρεις φάσεις, το κατάφερε ο Ζάιρο σε μία. Στο 63’, μετά από κόρνερ του Κοζορώνη, ο Βραζιλιάνος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 1-0 του ΠΑΣ. Στη φάση του γκολ ο Αστέρας έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς ο Ευαγγέλου ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού.

Οι Αρκάδες δεν είχαν κλασική ευκαιρία στο ματς, ωστόσο χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να φέρουν… τούμπα το σκορ. Στο 72’ ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα και Φαρίνια με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 77’ με τον νεοεισελθόντα Μάσα, ο οποίος «έγραψε» το 2-1 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φερνάντες.

Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να σε κανένα σημείο να αντιδράσει και ο Αστέρας έφτασε τις 2 σερί νίκες, φτάνοντας τους 9 βαθμούς μετά από 8 παιχνίδια. Από την άλλη, οι Γιαννιώτες γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα και παραμένουν στην 3η θέση με 13 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.