Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτείται η νέα ΚΕΔ μετά από απειλές στον Τσαχειλίδη

Παραιτείται η νέα ΚΕΔ μετά από απειλές στον Τσαχειλίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2016 16:53
Άγνωστοι απείλησαν τον Γιάννη Τσαχειλίδη, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΚΕΔ (Μπίκας, Τσαχειλίδης, Καλύβας) να ενημερώσουν τους Γιάννη Δρόσο και Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι παραιτούνται από τις θέσεις τους.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης μέχρι να γίνουν αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ και να οδηγηθούμε σε εκλογές. Αλλαγές υπήρξαν και στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας, την οποία ανέλαβε ο Γιώργος Μπίκας και μαζί με τους Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα θα έκαναν τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά τον ορισμό των διαιτητών για την 10η αγωνιστική, άγνωστοι επισκέφθηκαν τον Γιάννη Τσαχειλίδη στο σπίτι του, χτυπώντας τα κουδούνια. Ο ίδιος δεν άνοιξε, βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε δυο άνδρες (ο ένας ο φορούσε μαύρο κράνος και ο άλλος ήταν με γκρι τζάκετ), ο οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Ο Τσαχειλίδης κατέθεσε άμεσα μήνυση στο τμήμα Παλαιού Φαλήρου, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε και τα άλλα δυο στελέχη της ΚΕΔ τον επικεφαλής Γιώργο Μπίκα καθώς και τον Δημήτρη Καλύβα, οι οποίοι κατόπιν πήραν την κοινή απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.