Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στραματσόνι: «Περιμένω αντίδραση, ικανοποιημένος με τέσσερις βαθμούς στα δυο ματς»

Στραματσόνι: «Περιμένω αντίδραση, ικανοποιημένος με τέσσερις βαθμούς στα δυο ματς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2016 22:20
Ο Αντρέα Στραματσόνι υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει για τη νίκη κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο τόνισε ότι θα είναι ευχαριστημένος με τέσσερις βαθμούς στα δυο παιχνίδια με τους Βέλγους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Σταντάρ στη Λιέγη, σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου όσον αφορά το μέλλον των δύο ομάδων στην Ευρώπη.

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι περιμένει την αντίδραση των παικτών του μετά την ήττα από την Ξάνθη, ενώ ανέφερε πως θα είναι ευχαριστημένος εάν οι «πράσινοι» συγκεντρώσουν 4 βαθμούς στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Αναλυτικά:


Πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι;

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς. Είμαι σίγουρος ότι εναντίον της Σταντάρ, ξέρουμε ότι κρίνεται το μέλλον μας στον όμιλο. Είναι σημαντικό να πάρουμε βαθμούς αύριο και μετά να δούμε το ματς στην Αθήνα».

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για αυτό το παιχνίδι;

«Όλοι στην ομάδα, εγώ και οι παίκτες, μιλήσαμε για αυτό. Περιμένουμε αντίδραση μετά την ήττα από την Ξάνθη. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Η Σταντάρ στην έδρα της παίζει καλά, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλά και να της βάλουμε δύσκολα».

Πως θα δυσκολέψετε τη Σταντάρ; Στις στατικές φάσεις για παράδειγμα, που δέχεται πολλά γκολ;

«Ξέρουμε πως παίζει η Σταντάρ. Με επιθετικό τρόπο. Συνήθως παίζει με δύο επιθετικούς και δύο εξτρέμ. Ίσως δεν έχουν καλή ισορροπία, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται. Μου αρέσουν ο Μπελφοντίλ, ο Ντοσεβί και άλλοι παίκτες. Έχουμε τον δικό μας τρόπο. Με τον Άγιαξ και τη Θέλτα παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Για μένα, το σημαντικό είναι να πάρουμε βαθμούς». Περιμένετε ανοιχτό ή κλειστό ματς; Αναμένετε ένταση;

«Ότι λέμε για τον Παναθηναϊκό, ισχύει για τη Σταντάρ. Είναι σημαντικά ματς για αυτή. Περιμένω δύο ομάδες που θα παίξουν για τη νίκη. Ξέρω ότι στην έδρα της η Σταντάρ παίρνει δύναμη από τους οπαδούς της. Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τη διεθνή εμπειρία να διαχειριστεί αυτά τα ματς. Έχει τους παίκτες που ξέρουν τι θα κάνουν και περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι».

Είπατε ότι μετά την ήττα από την Ξάνθη ότι περιμένετε να δείτε αντίδραση;

«Την Κυριακή χάσαμε μία καλή ευκαιρία να μείνουμε πρώτοι. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε. Εννοώ να δω μία καλή απόδοση απ’ όλους, έχουμε κίνητρο για το ματς. Η Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν, έχουμε πολλά ματς να παίξουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τη Σταντάρ, να δούμε τι κάναμε λάθος και να μην τα επαναλάβουμε».

Η Σταντάρ έχει να ηττηθεί στην έδρα της στην Ευρώπη πάνω από μία διετία και ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί ισάριθμες φορές όταν την αντιμετώπισε, οπότε η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα του αρκεί;

«Βέβαια θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Εννοείται. Αλλά, πιστεύω ότι με 4 βαθμούς στα δύο ματς, μένουμε μέσα στην πρόκριση. Μετά η Θέλτα θα έρθει στη Λεωφόρο. Θέλουμε τη νίκη, η Σταντάρ το ίδιο, οπότε θα γίνει ανοιχτό ματς. Ξαναλέω, με 4 πόντους στα ματς με τη Σταντάρ θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πιθανότητες να προκριθεί».

Ακόμα ο Εμποκού δεν έχει αγωνιστεί, πότε θα του δώσετε χρόνο συμμετοχής;

«Είναι η τελευταία μας μεταγραφή, ήρθε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Άργησε λίγο να ενσωματωθεί, γιατί με την Κιέβο δεν έκανε προετοιμασία και τώρα επανέρχεται. Από τώρα έως το τέλος της σεζόν, θα μπορέσει να δώσει όσα περιμένουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.