Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Κορυφή στο 87’ για Μονακό, «όρθια» η Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Κορυφή στο 87’ για Μονακό, «όρθια» η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2016 00:45
Με γκολ του Μπεράρντο Σίλβα στο 87’, η Μονακό έφυγε με βαθμό (1-1) από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου, που συνεχίζει να είναι ανοιχτός μετά και τη «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Τότεναμ (0-0).

Στην κορυφή του ομίλου παρέμεινε η Μονακό μετά την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με τον Λασινά Τραορέ, ο οποίος σκόραρε απέναντι στην ομάδα που έχει τα δικαιώματα του. Οι Μονεγάσκοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη, πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και στο 87’ έφεραν το σκορ στα ίσια με τον Μπεράρντο Σίλβα. Τρία λεπτά και οι καθυστερήσεις χώριζαν τον Ακινφέεφ απ’ το να μην δεχτεί γκολ μετά από 40 παιχνίδια στη σειρά στο Τσάμπιονς Λιγκ…

Στο άλλο παιχνίδι, Λεβερκούζεν και Τότεναμ «κόλλησαν» στο 0-0 στη «Μπάι Αρίνα» και πλέον τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο.

Οι Λονδρέζοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Γιάνσεν, όμως στην επανάληψη η Λεβερκούζεν ανέβασε την απόδοση της και είχε σημαντικές στιγμές για να σκοράρει. Ωστόσο ο Γιορίς με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν και οι «πετεινοί» έφυγαν με πολύτιμο βαθμό από τη Γερμανία.

Η βαθμολογία:


1. Μονακό 5 (4-3)
2. Τότεναμ 4 (2-2)
3. Λεβερκούζεν 3 (3-3)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.