Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 3x3 η Λέστερ, στο 90+2’ η Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: 3x3 η Λέστερ, στο 90+2’ η Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2016 00:06
Με ωραίο γκολ του Μαχρέζ (40’) η Λέστερ κέρδισε με 1-0 την Κοπεγχάγη και έκανε το «3 στα 3» στον όμιλο, ετοιμάζοντας βαλίτσες για τη φάση των «16». Νίκη στο 90+2’ με Σίλβα η Πόρτο, 2-1 στην Μπριζ!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» νίκησαν με 1-0 την Κοπεγχάγη στην Αγγλία και έκαναν το «3 στα 3», έχοντας περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη απ’ ότι στο πρωτάθλημα (9 έναντι 8).

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πήρε τη νίκη με το τρίτο γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ στο Τσάμπιονς Λιγκ στο 40ό λεπτό, από ασίστ του Ισλάμ Σλιμανί. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν κάποιες καλές στιγμές για το 2-0, κράτησαν τους Δανούς στο μηδέν και συνεχίζουν με μηδέν παθητικό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στο άλλο παιχνίδι, η Πόρτο κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο χάρη σε εύστοχο πέναλτι στο 90+2’.

Οι Βέλγοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 12’ άνοιξαν το σκορ με τον Βόσεν. Η Πόρτο ανέβασε την απόδοση της και στο 68’ κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετικό σουτ του Λαγιούν. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Αντρέ Σίλβα να μετουσιώνει γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κορόνα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Με το βαθμό, η Πόρτο έπιασε την Κοπεγχάγη στη δεύτερη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ η Μπριζ παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Λέστερ 9
2. Κοπεγχάγη 4
3. Πόρτο 4
4. Μπρίζ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.