Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Πρώτη σκέψη είναι πάντα η νίκη»

Ίβιτς: «Πρώτη σκέψη είναι πάντα η νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2016 22:48
Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ στο Μπακού.

Μια νίκη που θα φέρει τον ΠΑΟΚ πιο κοντά στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ επιθυμεί το βράδυ της Πέμπτης (20/10) στο Μπακού ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» ξεκαθάρισε πως στοχεύει στους τρεις βαθμούς, ενώ τόνισε πως κανείς στην ομάδα δεν έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το αν η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα: «Ποτέ δεν σκέφτομαι την ισοπαλία. Πρώτη σκέψη είναι η νίκη και αυτό θα γίνει και την Πέμπτη»

Για το αν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Λίμπερετς και Καραμπάγκ: «Η Καραμπάκ μου δείχνει ομάδα που μπορεί να αδικείται που έχει ένα βαθμό. Μέχρι την αποβολή στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, ήταν καλά στημένη και είχε θετική εικόνα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή: «Ξέρουμε ότι έχουμε ντέρμπι την Κυριακή, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτές θα αφορούν ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι μετά τα μικροπροβλήματα που προήλθαν από χτυπήματα στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχω στο μυαλό μου την 11άδα, αλλά αυτή θα αποφασιστεί μετά την προπόνηση που θα δούμε την κατάσταση όλων των παικτών.»

Για το ποια ήττα θα πείραζε περισσότερο τους φίλους του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα δυο επόμενα παιχνίδια: «Κάθε ήττα για τους οπαδούς μας είναι δυσάρεστη».

Για την ευστοχία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς: «Κατά πρώτον… Μια ομάδα που κάνει συνεχώς φάσεις, δείχνει ότι δουλεύει. Δε νομίζω όμως ότι είναι θέμα έδρας. Ότι δηλαδή στη Τούμπα κάνουμε 20 τελικές και βάζουμε ένα γκολ και εκτός κάνουμε λιγότερες και βάζουμε δυο. Πρέπει να γίνουμε πιο εύστοχοι και να διατηρήσουμε την ικανότητα να δημιουργούμε φάσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.