Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα εφτά η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα εφτά η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 23:17
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καράσκο (τρία γκολ, δύο ασίστ), η Ατλέτικο διέλυσε με 7-1 την ουραγό Γρανάδα, που… τόλμησε να προηγηθεί μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ξανά η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» γιόρτασαν με τον ιδανικότερο τρόπο τα 50 χρόνια του «Βιθέντε Καλντερόν», διαλύοντας 7-1 την Γρανάδα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 18’ με ωραίο σουτ του Κουένκα, όμως η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε γύρισε το σκορ πριν το ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Καράσκο (34’, 45’) και στην επανάληψη έκανε… πάρτι.

Ο Βέλγος ήταν σε εξαιρετική ημέρα και στο 61’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, «γράφοντας» το 3-1, έπειτα από γύρισμα του Γκριεζμάν. Δύο λεπτά μετά, ο Γκαϊτάν μπήκε στον πίνακα των σκόρερ και ο ίδιος πέτυχε δεύτερο γκολ στο 81’, έπειτα από ασίστ του Καράσκο. Το 6-1 έκανε ο Κορέα (85’) με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής και το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Τιάγκο (87’) μετά την ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ του Καράσκο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.