Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Θρίαμβος της Ρόμα στην Νάπολη

Σέριε Α: Θρίαμβος της Ρόμα στην Νάπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 20:23
Με δύο γκολ του Τζέκο και άλλο ένα του Σαλάχ, η Ρόμα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Νάπολι και την προσπέρασε στην 2η θέση, όντας προσωρινά στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Η Ρόμα ήταν η νικήτρια στο «ντέρμπι του ήλιου» με αντίπαλο την Νάπολι. Οι «τζιαλορόσι» εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κέρδισαν με 3-1 τους «παρτενοπέι» στο «Σαν Πάολο», ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Σαλάχ μετά από τραγικό λάθος του Κουλιμπαλί. Ο Βόσνιος επιθετικός «χτύπησε» ξανά στο ξεκίνημα της επανάληψης, (54’) «γράφοντας» το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από λάθος έξοδο του Ρέινα.

Η Νάπολι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 58’ με γκολ του Κουλιμπαλί, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στην ισοφάριση. Οι «παρτενοπέι» πίεσαν ασφυχτικά για το 2-2, όμως η απουσία του Μίλικ ήταν εμφανή. Η Ρόμα κράτησε το 2-1 και στο 85’ «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ του Σαλάχ. Μάλιστα στο φινάλε ο Ελ Σαραουί είχε δύο καλές στιγμές για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με το 3-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος στο 25’ πραγματοποίησε τριπλό «στοπ» στα σουτ που επιχείρησαν οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.