Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα ο Παναιτωλικός, πρώτη νίκη για Αστέρα

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα ο Παναιτωλικός, πρώτη νίκη για Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 20:49
Ο Παναιτωλικός διέλυσε με 4-0 την Κέρκυρα στο Αγρίνιο και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά και πήρε την πρώτη του νίκη στη σεζόν.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Παναιτωλικός απέναντι στην Κέρκυρα. Οι Αγρινιώτες διέλυσαν με 4-0 του Φαίακες, παίρνοντας την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Στο 5’ ο Τομανέ «έγραψε» το 1-0 μετά από ωραία πάσα του Λεντέσμα και δύο λεπτά μετά, ο Πορτογάλος ανέλαβε ρόλο δημιουργού, δίνοντας την ασίστ στο γκολ του Πάουλο για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Κέρκυρα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και στην επανάληψη πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, παίρνοντας εμφατική νίκη. Στο 56’ ο Λεντέσμα συνδυάστηκε με τον Πάουλο και ο τελευταίος «έγραψε» το 3-0, ενώ στο 82’ ο Ρόσα διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η μοναδική μεγάλη φάση για την Κέρκυρα ήρθε στο 68’, με τον Ζορμπά να σημαδεύει το δοκάρι του Κυριακίδη, ο οποίος δεν δέχτηκε γκολ για 4ο σερί ματς.

Επιτέλους νίκη για Αστέρα


Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα ο Παναιτωλικός, πρώτη νίκη για Αστέρα
Στο άλλο παιχνίδι, ο Αστέρας κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά στην Τρίπολη και πήρε το πρώτο του φετινό τρίποντο, υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλο του στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις, ωστόσο στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε αμέσως… φωτιά. Στο 52’ ο Κοσίσκι αρνήθηκε το γκολ στον Γκνιάτιτς και τρία λεπτά μετά ο διαιτητής Σελίμος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Στάθη, κρίνοντας ότι χτύπησε σκόπιμα τον Μάσα με τον αγκώνα. Η απόφαση σήκωσε αντιδράσεις από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όμως στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Αστέρα να διαμαρτυρηθεί, με τον Σελίμο να δείχνει «παίζετε» σε ανατροπή του Καλτσά στην περιοχή του Πλατανιά.

Τελικώς, οι Αρκάδες κατάφεραν να προηγηθούν στο 65’ αν και με αρκετή δόση τύχης. Ο Γιαννούλης έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου έδιωξε, αλλά η μπάλα βρήκε στον Βάντερσον και κατέληξε στα δίχτυα των Κρητικών. Το τελικό 2-0 ήρθε στο 84’, με τον Φερνάντες να κάνει τη σέντρα και τον Καλτσά να «κλειδώνει» τη νίκη των γηπεδούχων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.