Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Μπάγερν, στο -2 η Κολωνία

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Μπάγερν, στο -2 η Κολωνία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 19:49
Η Μπάγερν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή ισοπαλία της Ντόρτμουντ, αφού έμεινε στο 2-2 με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, γνωρίζοντας δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια. Στο -2 από την κορυφή η τρομερή Κολωνία, που κέρδισε με 2-1 την Ίνγκολσταντ.

Η Μπάγερν προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Άιντραχτ, όμως δεν κατάφερε να φύγει με νίκη (2-2) από τη Φρανκφούρτη.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με όμορφο γκολ του Ρόμπεν, όμως η Άιντραχτ δεν πτοήθηκε και στο 43’ ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Χούτζι. Η ομάδα του Αντσελότι είχε δοκάρι στο 54’ με το Κομάν και στο 62’ ο Κίμιχ πέτυχε ακόμα ένα γκολ φέτος, «γράφοντας» το 2-1.

Η Άιντραχτ όμως είχε και πάλι απάντηση, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 78’ με τον Φαμπιάν. Η Μπάγερ θα μπορούσε να σκοράρει στο φινάλε με τον Λεβαντόφσκι, όμως το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο και οι Βαυαροί παρέμειναν χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Στην 2η θέση με -2 από την κορυφή βρέθηκε η Κολωνία, η οποία συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της, νικώντας με 2-1 την ουραγό Ίνγκολσταντ. Οι «τράγοι» πήραν τη νίκη με δύο γκολ του Μοντέστ (28’, 39’ πεν.), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλώς στο 90’ με πέναλτι του Χίντερζεερ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σάλκε γνώρισε ακόμα μια βαθμολογική απώλεια, μένοντας στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ, ενώ το Αμβούργο κατάφερε να πάρει σπουδαίο βαθμό στο «Μπορούρια Παρκ», κρατώντας στο 0-0 την Γκλάντμπαχ. Οι «δεινόσαυροι» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 25’ και είδαν τους γηπεδούχους να αστοχούν σε δύο πέναλτι, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε! Τέλος, η Χοφενχαιμ κέρδισε με 2-1 την Φράιμπουργκ και έπιασε την Ντόρτμουντ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.